Obavijesti

Sport

Komentari 71

Toronto na korak do povijesti! Čudesni Leonard razbio GSW

Toronto na korak do povijesti! Čudesni Leonard razbio GSW
3

Steve Kerr u rotaciji je imao Klayja Thompsona i Kevona Looneyja (ne i Duranta), a GSW je na poluvremenu vodio četiri razlike. A onda se probudio Leonard, pa u trećoj četvrtini postigao 17 poena...

VIDEO

Toronto Raptorsi su na korak do čuda. Kanađani su stigli do još jedne pobjede (105-92) u Oaklandu, tako u finalnoj seriji NBA lige poveli s 3-1. A peta utakmica na rasporedu je u utorak (11. lipnja, u 3 ujutro) u - Torontu. Junak utakmice i ovoga puta bio je nezaustavljivi Kawhi Leonard koji je aktualne prvake "natprao" s 36 koševa.

THE CANADIAN PRESS 2019-06-07

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Steve Kerr je u ovoj utakmici mogao računati na Klayja Thompsona i Kevona Looneyja, ali "van stroja" je još jednom bio Kevin Durant. Golden State Warriorsi su imali utakmicu "pod kontrolom", na poluvrijeme otišli s četiri koša prednosti (46-42), a onda se u trećoj četvrtini probudio najbolji igrač finalne serije.

Kawhi Leonard u tom je periodu igre postigao 17 poena, Raptorsi su u toj četvrtini napravili +16 (37-21), tako odveli utakmicu na svoj mlin. I mirno stigli do treće pobjede, pa sada Toronto po prvi puta u povijesti može stići do naslova NBA prvaka.

Daleko najbolji igrač finalne serije (Kawhi Leonard) utakmicu je završio s 36 koševa (šut 11-22, trica 5-9) i 12 skokova, ali i bez ijedne izgubljene lopte. Odlične role odigrali su Serge Ibaka (20 poena, četiri skoka) i Pascal Siakam (19 poena, šet skokova). Na suprotnoj strani dominirao je Klay Thompson s 28 koševa (šut 11-18, trica 6-10), dok je Steph Curry zabio 27 koševa, ali uz dosta lošiji šut (9-22, trice 2-9). Draymond Green opet je "plesao" na rubu triple-doublea (10 poena, devet skokova, 12 asistencija).

THE CANADIAN PRESS 2019-06-07

I u ovoj se utakmici igralo prilično žestoko, Klay Thompson je obnovio svoju ozljedu, ali je dvoboj završio šepajući. Fred VanVleet je nakon jednog slučajnog udarca Livingstona zaradio sedam šavova ispod oka, ali i ostao bez jednog zuba.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 71
VIDEO

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!
NOVO LICE

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!

Kao što se već govorilo, kandidat je svojevremeno bio i legendarni hrvatski vaterpolist, a danas državni tajnik u Ministarstvu turizma i sporta Josip Pavić, no on više nije u opticaju za spomenutu poziciju
Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci
SLOŽNI SU U ODGOVORU

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci

Real Madrid treba još jednu godinu Modrića kako bi učvrstio zajedništvo među mladima, a oni još ponešto naučili od njega, napisao je jedan čitatelj Marce, koja je provela anketu treba li Luka ostati u Realu