Obavijesti

Sport

Komentari 6

Ni bečki Rapid nije odolio klasi Ljubičića! Asist protiv velikana

Ni bečki Rapid nije odolio klasi Ljubičića! Asist protiv velikana

Zabijao je Klagenfurtu, Austriji Beč, Wolfsbergeru četiri komada, ranije i hat-trick Schwazu u kupu... A sada je asistirao i protiv Rapida. LASK je slavio i zadržao prvo mjesto u ligi

Devet golova u četiri službena nastupa. A u petom je stigla i druga asistencija nakon one protiv Klagenfurta. Marin Ljubičić igra nogomet kakvom su se nadali svi oko njega, svi navijači i njegova obitelj. A odlazak u LASK bio je pun pogodak jer je u nedjelju i protiv bečkog Rapida (2-1) u 4. kolu austrijske Bundeslige pokazao klasu te asistirao za drugi pogodak svoje momčadi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Iz kola u kolo donosimo vam vijesti o briljantnom Ljubičiću. I samo neka nastavi jer poseban je gušt pratiti uspjeh mladog napadača koji se pod pritiskom mučio u Hajduku.

Zabijao je Klagenfurtu, Austriji Beč, Wolfsbergeru četiri komada, ranije i hat-trick Schwazu u kupu... A sada je asistirao i protiv Rapida. Prvi pogodak na susretu stigao je u 10. minuti kada je strijelac bio Goiginger.

LASK je povećao vodstvo krajem poluvremena, u 43. minuti, kada je hrvatski nogometaš sjajno poslužio Nakamuru.

Upravo je Rapid iz Beča najtrofejniji i najcjenjeniji austrijski klub u svijetu. Bečki velikan je čak 32 puta osvajao titulu nacionalnog prvaka, najviše od svih, dok je 29 puta završavao kao doprvak.

Bečani su do kraja samo uspjeli smanjiti rezultat u 93. minuti pogotkom Grulla. Utješni gol nije im donio radost jer je LASK i nakon teškog zadatka u četvrtom kolu ostao vodeći u ligi.

Ljubičić je odigrao cijelu utakmicu prvi put ove sezone.