Obavijesti

Sport

Komentari 8

Ni Ronaldov gol nije pomogao: Napoli je pobijedio Juventus...

Ni Ronaldov gol nije pomogao: Napoli je pobijedio Juventus...
1

Napoli je ovom pobjedom prekinuo niz od tri uzastopna ligaška poraza, ali i niz od čak šest domaćih utakmica bez pobjede. Juventusu je ovo prvi poraz nakon pet pobjeda u nizu te drugi ove sezone

VIDEO

Nogometaši Napolija pobijedili su na stadionu San Paolo aktualnog prvaka Juventus sa 2-1, dok je drugi nedjeljni derbi, veliki rimski okršaj Rome i Lazija završio 1-1.

Pobjedu Napoliju donijeli su Piotr Zielinski golom u 63. minuti, te Lorenzo Insigne pogotkom četiri minute prije kraja susreta. Cristiano Ronaldo je u sudačkoj nadoknadi smanjio na 1-2.

Pokretanje videa...

00:36

Napoli je ovom pobjedom prekinuo niz od tri uzastopna ligaška poraza, ali i niz od čak šest domaćih utakmica bez pobjede. Zadnje slavlje na San Paolu Napolitanci su ostvarili 19. listopada protiv Verone, a potom su u šest susreta osvojili tek dva boda.

Juventusu je ovo prvi poraz nakon pet pobjeda u nizu, te drugi ove sezone.

Marko Pjaca nije bio u krugu kandidata za gostujući sastav. Talijanski mediji navode kako će hrvatski nogometaš karijeru nastaviti u redovima Cagliarija i kako je pitanje sata kada će potpisati ugovor za klub sa Sardinije.

U nedjelju je odigran i veliki rimski derbi, okršaj Rome i Lazia koji je završio 1-1. Domaćin je poveo golom Edina Džeke u 26. minuti, a izjednačio je Francesco Acerbi u 34. minuti.

Lazio je ovim rezultatom prekinuo niz od 11 pobjeda, ali je produžio seriju bez poraza na čak 15 utakmica. Roma je pak, ostala na samo jednoj pobjedi u zadnja četiri kola. Nikola Kalinić nije nastupio za domaći sastav.

Inter je i treće kolo zaredom odigrao neodlučeno, nakon što je na San Siru odigrao 1-1 protiv Cagliarija. Inter je poveo golom Lautara Martineza (29), ali Radja Nainggolan (78) je dalekometnim udarcem u veliku dozu sreće uspio poravnati na 1-1.

Za Inter je ovo treći rezultat 1-1 u prvenstvu, nakon Atalante doma i Leccea u gostima, te sve više gubi korak s vodećim Juventusom. Marcelo Brozović nije konkurirao za nastup u momčadi Intera kao ni Marko Rog u sastavu Cagliarija.

Verona, koju vodi Ivan Jurić porazila je Lecce sa 3-0 produživši seriju dobrih rezultata. Verona je već pet kola bez poraza, upisavši pritom tri pobjede i dva remija.

Golove za Veronu zabili su Pawel Dawidowicz (19), Matteo Pessina (34) i Giampaolo Pazzini (87-11m).

Juventus vodi na ljestvici sa 51 bodom, Inter je drugi sa 48 bodova, dok Lazio na trećem mjestu ima 46 bodova i utakmicu manje. Roma je četvrta sa 39 bodova. Napoli je napredovao za tri pozicije i sada je deseti.

(jt)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome
VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve