Obavijesti

Sport

Komentari 214

'Nije bilo penala za Hajduk, a Dinamo je oštećen za čak dva'

'Nije bilo penala za Hajduk, a Dinamo je oštećen za čak dva'
1

Postoji kontakt, ruke su vidljive na leđima, ali nije trebalo suditi penal, rekao je Mario Strahonja u HRT-ovoj emisiji Stadion o penalu koji je suđen Hajduku protiv Intera. Splićani su pobijedili 3-1

VIDEO

Hajduk je pobijedio Inter 3-1 i tako se odvojio od Dinama na vrhu HNL ljestvice. Splićani su bili puno bolja momčad u prvom poluvremenu, no do gola su došli iz jedanaesterca, koji je prema treneru Intera Samiru Toplaku nepostojeći.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Hajduk na Braču 00:36

- Dva penala se nisu sudila za Dinamo protiv Varaždina, danas jedan je za Hajduk protiv nas i zbog toga smo zadnji. Danas sam gledao snimku... Ne znam, tko god je gledao snimku... Ja sam gledao 15 puta i ništa nisam vidio. Puno više mi griješimo nego suci, ali neke bolne odluke nas skupo koštaju - rekao je Toplak.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kontakta ima, ali ne za penal

S njim se složilo i HRT-ovo Oko sokolovo i bivši sudac Mario Strahonja koji smatra kako nema govora o prekršaju za penal nad Ismajlijem.

- Nedvojbeno postoji kontakt, ruke su vidljive na leđima, sudac je dobro postavljen. Ali, nema intenziteta prekršaja i sudac nije trebao suditi kazneni udarac - rekao je Strahonja.

Odmah se vidjeli da je penal sumnjiv, a to je sad potvrdio i Strahonja. Grgić se našao u kontaktu s Ismajlijem, koji se kretao unazad. Stoper Hajduka je pao, a glavni sudac Dario Bel pokazao je na bijelu točku. Ismajli se, dakle, kretao unazad i nije bio meta Juranovićeva centaršuta. S njime u duelu našao se Grgić, koji ga je odgurnuo rukama, ali pitanje je je li kontakt uistinu bio toliko jak ili je sviranju penala doprinio Ismajlijev teatralan pad.

Za suca Bela nije bilo dvojbe i dosudio je penal, a Mijo Caktaš bio je siguran s bijele točke i Hajduk je poveo u 41. minuti.

Hajduk je u drugom poluvremenu potvrdio pobjedu golovima Jurića i Jaira dok je za Inter jedini gol zabio Serderov.

Dinamo je teško oštećen

Varaždin je senzacionalno pobijedio Dinamo 1-0, no i tu je bilo pogrešaka suca Matoca. Dinamo je u prvom poluvremenu zakinut za dva kaznena udarca. Na samom početku Gavranović se našao u kaznenom prostoru, a igrača Varaždina je lopta udarila u ruku.

- Trebalo je dosuditi kazneni udarac za Dinamo - rekao je Strahonja u HRT-ovoj emisiji Stadion, a onda dodao da je Dinamo oštećen i pola sata kasnije kada je u istoj akciji Hajrović nagažen, a Gavranović povlačen u kaznenom prostoru.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 214
VIDEO

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...
PIŠU ŠPANJOLSKI MEDIJI

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...

Kroos i Modrić su ove sezone bili samo jednom starteri, protiv Atletica u prvenstvu, kada je Real izgubio. Njemački veznjak obično počinje, pogotovo u najvažnijim utakmicama, dok Modrić čeka šansu s klupe

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi