Sport

Komentari 17

Nije bitno tko je za Dinamo ili Hajduk, nego imati veliko srce

Nije bitno tko je za Dinamo ili Hajduk, nego imati veliko srce

Unikatni dresovi s derbija Dinama i Hajduka bit će na velikoj aukciji 24sata, a sav prihod ide za Šimuna Stojanovića, dječačića kojem je amputirana noga i koji čeka ortopedsko pomagalo

Kad god se skupljala pomoć onima kojima je najpotrebnije, Hrvati su pokazali da su itekako složni. Veliko srce pokazao je i GNK Dinamo, koji nam je ustupio dresove s derbija, kako bismo ih Vama dali na aukciju.

Ovdje zaista nije važno tko je dinamovac, a tko hajdukovac. U ovoj aukciji to je najmanje važno. Ovdje je bitno veliko srce, a njega smo pokazali tisuću puta.

Aukcija počinje danas, a trajat će do 29. studenog, kad ćemo zaključiti aukciju, obavijestiti vas o skupljenom iznosu i proslijediti ga Šimunu Stojanoviću, dječačiću kojemu je amputirana noga. Devet sati trajala je iznimno teška i kompleksna operacija malenog dvogodišnjeg Šimuna Stojanovića iz Županje koji je rođen s brojnim deformacijama kostiju u tijelu kakve hrvatski liječnici još nisu vidjeli.

Šimun je operiran u privatnoj klinici čuvenog dr. Paleya na Floridi i okončana je sa posvemašnjim uspjehom.

Mali lav Šimun je od srca navijao za Dinamo u Ligi prvaka, odjeven u najdraži modri dres. Uživao je i iskreno se smijao nakon sjajne utakmice “plavih” protiv Atalante i Šahtara.

- Tata Tomislav Šimunu je uspio naći prijenos Dinamovih utakmica, smišlja sve načine da malenom skrene misli s teške operacije. Navijali smo, skakali, samo da Šimun ne misli na bolove - ispričala nam je majka Martina (33).

Mali lav dobio je bitku. I, u to ne sumnjajte, dobit će i sve ostale. I njegov prvi korak bit će prvi korak svih nas. 

Veliko srce pokazao je i GNK Dinamo, koji je u suradnji s 24sata, na veliku aukciju za Šimuna ponudio 23 dresa s derbija protiv Hajduka. Aukcija počinje ovu subotu, a trajat će do 29. studenog, kad će se zaključiti, a mi ćemo objaviti prikupljen iznos za Šimuna Stojanovića.

Najčitaniji članci