Obavijesti

Sport

Komentari 25

Nije se još cijepio: Nogometaš Bayerna pozitivan na koronu

Nije se još cijepio: Nogometaš Bayerna pozitivan na koronu

Kimmich je nedavno u razgovoru za TV-kanal Sky potvrdio kako nije cijepljen, dodavši kako on osobno po tom pitanju ima još nekoliko nedoumica, posebno zbog nedostatka dugoročnih studija

VIDEO

Nakon napadača Erica Maxima Choupo-Motinga, koji je već neko vrijeme u karanteni, na COVID-19 pozitivan je i Joshua Kimmich, objavio je njemački nogometni prvak Bayern.

Pokretanje videa...

03:57

Kamerunski reprezentativac je bio u karanteni zajedno sa Sergeom Gnabryjem, Michaelom Cuisanceom, Joshuom Kimmichom i Jamalom Musialom nakon što su bili u kontaktu sa zaraženom osobom.

Choupo-Moting je bio pozitivan prije podne, a kasnije tijekom dana klub je priopćio i kako je Kimmich pozitivan na koronavirus. Kimmich je najistaknutiji necijepljeni igrač Bayerna. Nedavno je u razgovoru za TV-kanal Sky potvrdio kako nije cijepljen, dodavši kako on "osobno po tom pitanju ima još nekoliko nedoumica, posebno zbog nedostatka dugoročnih studija."

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Bundesliga - Bayer Leverkusen v Bayern Munich

Dio njemačkih medija navodi kako nije poznat Choupo-Motingov status cijepljenja, međutim Bild je objavio kako niti on još uvijek necijepljen.

Bayern je već bez Niklasa Sülea koji se tek oporavio od virusa, dok je i hrvatski branič Josip Stanišić u izolaciji nakon što je bio pozitivan prije sedam dana. Hrvatski reprezentativac je potpuno cijepljen i osjeća se dobro.

Bundesliga - Bayern Munich v TSG 1899 Hoffenheim

U utorak je bavarski klub imao samo četiri igrača na klupi u utakmici Lige prvaka protiv kijevskog Dinama u Ukrajini gdje je slavio sa 2-1.

Vodstvo Bayerna je, prenose mediji, prije nekoliko dana odlučilo smanjiti plaće svim svojim igračima koji su odbili cijepljenje i iz tog se razloga nalaze u karanteni.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...