Obavijesti

Sport

Komentari 0

'Nikad nećemo moći zaboraviti Červaru, sve je odlično radio...'

'Nikad nećemo moći zaboraviti Červaru, sve je odlično radio...'
1

Nemojte podcijeniti Srbe. Mi smo igrali s njima i dobili ih, ali to će sigurno biti druga momčad, kaže Kiro Lazarov i dodaje: "Hrvatska će sigurno doći do polufinala, a onda mora biti prava"

VIDEO

Sretan sam što je Europsko prvenstvo u Zagrebu i u Hrvatskoj jer sam ovdje kao doma.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:39

Pet sam godina igrao u Zagrebu i naravno da očekujem da napravimo dobar rezultat, rekao je Kiril Lazarov, najbolji makedonski rukometaš koji će sigurno biti jedna od najvećih zvijezda Eura.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:22

Makedonci su u Zagreb doputovali ranim letom u četvrtak ujutro i taman kad su krenuli na ručak u hotel Panorama stigli su aktualni europski prvaci Nijemci. Srdačno su se pozdravili Nijemci i Makedonci koji igraju skupa u klubovima, a uz Kiru je "tražena roba" bio Uwe Gensheimer i Andreas Wolff, koji je najskuplji rukometaš u povijesti. Baš će on biti najveća prepreka Kiri i Makedoncima u zagrebačkoj Areni.

Vujović i Slovenci u Zagreb idu vlakom s više od 5000 navijača
Vujović i Slovenci u Zagreb idu vlakom s više od 5000 navijača

- Očekujem jako puno naših navijača. Na njihovim krilima želimo doći do drugog kruga, a onda je sve moguće - rekao je Kiro i onda krenuo sipati hvalospjeve na račun našeg izbornika Line Červara.

- Ponosan sam i presretan što je Lino bio naš izbornik i što je godinama bio dio makedonskog rukometa. On je napravio velike stvari za naš rukomet, zbog toga ga svi obožavamo. Kroz njegove su ruke u Metalurgu prošle dvije generacije naših rukometaša. Sve što je radio u Skoplju bilo je odlično i to nikad nećemo zaboraviti - biranim riječima govori Lazarov.

Kiro smatra kako će prvenstvo biti jako izjednačeno.

- Favorita za medalju je nekoliko. Hrvatska će, predvođena Linom, sigurno doći do polufinala, a onda mora biti prava u te dvije utakmice. Samo im nemojte nabijati prevelik pritisak. Najvažnije je da se u prvenstvo krene dobro i onda će taj hrvatski i Linin vlak teško itko moći zaustaviti. Červar je već desetak godina ponajbolji trener na svijetu. Studiozan je i ne sumnjam kako je momčad sjajno pripremio - rekao je Lazarov i za kraj dao svoju prognozu velikog derbija prvog kola u Spaladium Areni:

- Hrvatska je sigurno apsolutni favorit, ali Srbe nikako ne smijete podcijeniti. Mi smo igrali s njima prijateljsku utakmicu, pobijedili smo ih tri gola razlike, ali to će na Europskom prvenstvu sigurno biti druga momčad. Važno je da Hrvatska na pravi način uđe u utakmicu i mislim da pobjeda onda ne bi smjela biti upitna.

Zagrijte se za početak Eura uz novu himnu Ante Casha i Rafe
Zagrijte se za početak Eura uz novu himnu Ante Casha i Rafe

Makedonija prvu utakmicu prvenstva igra u subotu u Areni Zagreb protiv Slovenije od 19:30. I u četvrtak su, preko makedonskih igrača i saveza, neki navijači pokušali doći do ulaznica. Interes za tu utakmicu doista je velik.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Umalo sve uprskali! Hrvatska ipak dobila Čehe za 5. mjesto
LINOV OPROŠTAJ?

Umalo sve uprskali! Hrvatska ipak dobila Čehe za 5. mjesto

Hrvatska rukometna reprezentacija pobijedila je Češku 28-27 i osvojila peto mjesto na Europskom prvenstvu. Od komforne situacije i pet razlike u 51. minuti, umalo je završilo - remijem...

Francuska je pala pod naletom moćnih Španjolaca u Zagrebu!
DOBILI BITKU ZA FINALE

Francuska je pala pod naletom moćnih Španjolaca u Zagrebu!

KAKVA OBRANA! Francuska koja je imala svih šest pobjeda na Euru nije znala kako protiv obrane Španjolaca. S druge strane, španjolski je napad trpao sve što je trebao za ulazak u finale. Završilo je 27-23
'Kao da smo igrali u gostima... Što ću sada? Idem se odmoriti'
LINO ČERVAR:

'Kao da smo igrali u gostima... Što ću sada? Idem se odmoriti'

Potpisao sam na jednu godinu, a sada, što ću raditi? Prvo ću se s obitelji odmoriti, regenerirati se, imat ću razgovor sa samim sobom i analizirati pa odlučiti što ću raditi, rekao je Lino Červar poslije Češke