Sport

Komentari 9

'Nikad nisam bio veći!' GSP je 'napucao' kilažu uoči Bispinga

'Nikad nisam bio veći!' GSP je 'napucao' kilažu uoči Bispinga

Neću se puno moći napucati jer sam prirodnjak, ali već sam veći nego što sam prije bio. Nikad nisam bio ovoliko velik! Nikad u svojem životu, rekao je legendarni velteraš Georges St. Pierre uoči povratka u UFC

Georges St. Pierre se vratio nakon četiri godine izbivanja. Prešao je u višu, srednju kategoriju UFC-a kako bi odmah u svojoj prvoj borbi izazvao prvaka srednje kategorije Michaela Bispinga. Popularni GSP nije bio ni nešto pretjerano velik velteraš, kako je i sam rekao, a sada bi razlika u veličini trebala uvelike otići u korist brbljivog Engleza, koji se nada novoj obrani naslova, šestoj uzastopnoj.

Kako bi se pripremio za veliki izazov koji ga čeka najvjerojatnije na UFC-u 213 (datum borbe još nije objavljen), GSP je počeo dizati kilograme.

POGLEDAJTE VIDEO: GSP podigao kilažu

- Uvijek sam težio otprilike isto, ali kad sam sam bio siguran da ću se boriti s Michaelom Bispingom, kada sam potpisao ugovor, počeo sam dizati kilažu. Neću se puno moći napucati jer sam prirodnjak, ali već sam veći nego što sam prije bio - rekao je najbolji velteraš u povijesti UFC-a pa dodao:

- Nikad nisam bio ovoliko velik! Nikad u svojem životu. Bisping će još uvijek biti veći od mene, ali siguran sam da će ovo pomoći.

GSP je naišao na brojne negativne komentare na račun svojeg izgleda premda je još dosta ostalo do potencijalne borbe. Ako će biti na UFC-u 213, do borbe je ostalo još nešto više od dva mjeseca.

- Daj se makni, Chuck Liddell - bio je jedan od komentara na GSP-ev izgled.

Najčitaniji članci