Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
10 komentara

Nikad veće premije! Kaubojima za prvo mjesto 450.000 eura...

Hrvatska rukometna reprezentacija u očima većine stručnjaka nije u užem krugu favorita za medalje na Svjetskom prvenstvu u Danskoj i Njemačkoj, ali našim dečkima motiva zasigurno neće nedostajati

Foto: Davor Javorčić/PIXSELL
10 komentara

Dodatna stimulacija!

Hrvatski rukometni savez odlučio je povećati premije za Svjetsko prvenstvo u Danskoj i Njemačkoj. U povijesti hrvatske nacionalne selekcije premije nisu bile veće.

Gotovo pola milijuna eura 

- Odlučili smo da uoči ovako velike rukometne priredbe koja je iznimno važna HRS-u, dodatno stimuliramo naše reprezentativce odlukom o visini nagrada za osvajanje odličja, a i ostalih plasmana na Svjetskom prvenstvu.

Iako po financijama zaostajemo za velikim rukometnim silama, iznosi za nagrade u rangu su najvećih saveza. Tako će premija za prvo mjesto biti 450.000 eura u bruto iznosu, srebro ćemo nagraditi s 300.000 eura, te broncu s 200.000 eura. Četvrto mjesto na Svjetskom prvenstvu donijet će nagradu od 100.000 eura, a plasmani na peto, šesto ili sedmo mjesto vrijede 50.000 eura - rekao je odluku čelništva HRS-a, predsjednik Tomislav Grahovac.

Tema: Svjetsko rukometno prvenstvo 2019. u Danskoj i Njemačkoj

Message