Sport

Komentari 41

Niko Kranjčar ozlijedio koljeno, trebao bi biti spreman za Euro

Niko Kranjčar ozlijedio koljeno, trebao bi biti spreman za Euro

Ozljeda nije bezazlena, radi se o djelomičnom napuknuću kolateralnog ligamenta, javlja HNS. Kranjčar ne bi trebao na operaciju, ali rehabilitacija je svakako nužna

Iako Europsko prvenstvo počinje tek za 56 dana, hrvatska nogometna reprezentacija doživjela je udarac, ozlijedio se Niko Kranjčar!

Ozlijedio je koljeno desne noge u srijedu na treningu Tottenhama. Ozljeda nije bezazlena, HNS je javio kako se radi o  djelomičnom napuknuću kolateralnog ligamenta. Kranjčar ne bi trebao na operaciju, ali rehabilitacija je nužna.

- Čuo sam se s Nikom, a s liječnikom Spursa smo u fazi dogovora oko rehabilitacije. Po svim procjenama Niko bi trebao biti potpuno spreman za igru do početka priprema naše reprezentacije za Euro - rekao je dr. Rakić, liječnik 'kockastih'.

Mnogi kandidati za odlazak u Poljsku ne igraju ili nisu u bajnoj formi, kadar nije širok, a ozljede nikad nisu poželjne pa je svaki igrač bitan. Izbornik Slaven Bilić zato je istaknuo kako će Niku čekati koliko treba.

- Niko je jedan od naših najvažnijih igrača i spreman sam ga čekati do posljednjeg dana. Optimist sam, prema liječničkim prognozama njegov je oporavak neupitan. Poznavajući ga, i na osnovu dosadašnjih sličnih iskustava kad je oporavak od ozljeda u pitanju, vjerujem da će i ovoga puta biti brži od očekivanoga.

Skupio 18 nastupa ove sezone

Iako najčešće ulazi kao zamjena i dobiva malu minutažu, Niko je skupio 18 nastupa ove sezone, a pritom je zabio jedan jedini gol. Ukupno je igrao 900 minuta, a nakon ovakve pauze pitanje je u kakvoj će biti formi.

Najčitaniji članci