Obavijesti

Sport

Komentari 43

Nikola Kalinić opet ozlijeđen: Vraća se za derbi s Dinamom?

Nikola Kalinić opet ozlijeđen: Vraća se za derbi s Dinamom?

Nikola Kalinić ove sezone nema sreće. U prvoj ovosezonskoj utakmici, protiv Dinama u Superkupu, slomio je prst na nozi zbog čega ga na travnjaku nije bilo mjesec dana

VIDEO

Reprezentativna stanka stigla je kao naručena za Hajduk. Što zbog hitne sanacije poljudskog travnjaka, krize koja je pogodila klub i loših rezultata te brojnih ozljeda. U remiju protiv Istre (2-2), ozlijedili su se Lukas Grgić i Nikola Kalinić, a najgore je prošao bivši hrvatski reprezentativac.

Pokretanje videa...

Hajduk - Villareal: igrači izlaze na teren 01:03

Iako na prvu nije upućivalo na ozbiljnu ozljedu, Kale je zadobio rupturu mišića zbog čega će mirovati najmanje mjesec dana, potvrdio je Hajduk. E sada kada će se vratiti na travnjak, teško je reći. Još na početku utakmice Kalinić je pao u petercu Istre nakon duela s Perkovićem. Tražili su domaćini penal, no sudac Patrik Kolarić, a ni VAR soba nisu reagirali i pogriješili su. Tako je procijenila Sudačka komisija HNS-a koja smatra da je to bio penal za Hajduk. U 13. minuti, Kalinić je pao na travnjak i zatražio izmjenu. 

Osim njega, tri tjedna će izbivati Lukas Grgić i Stefan Simić. Grgić je ušao protiv Istre pa izašao zbog ozljede kao i Jan Mlakar, ali on je prošao bez posljedica. Na kraju je i naknadno pozvan u slovensku reprezentaciju za utakmice Lige nacija. Simić se pak ozlijedio protiv Rijeke. 

U susretu 10. kola HNL-a Hajduk i Istra1961 na Poljudu igrali 2-2

Nikola Kalinić ove sezone nema sreće. U prvoj ovosezonskoj utakmici, protiv Dinama u Superkupu, slomio je prst na nozi zbog čega ga na travnjaku nije bilo mjesec dana. Tek što se vratio, nova ozljeda. Protiv Villarreala je ušao u igru kao džoker s klupe, izborio penal, ali dobio laktom u glavu zbog čega je propustio dvije utakmice. I sada kada je polako ulazio u formu, novi peh.

Dinamo i Hajduk u utakmici Superkupa na stadionu u Maksimiru

 

Ove sezone je u HNL-u odigrao šest utakmica od mogućih deset, samo je u dvije startao od prve minute te je zabio dva gola. U Europi je igrao tek jednu utakmicu, onu protiv Villarreala u Valenciji (4-2), kada je na travnjaku proveo šest minuta i izborio penal. Propustio je šest od 14 utakmica. 

Kako god, Hajduk će opet morati bez svog napadača neko vrijeme. Prema trenutnim prognozama, propustit će utakmice protiv Rijeke, Varaždina, Tehničara iz Cvetkovca te Gorice, a ako oporavak bude išao prema planu, trebao bi biti spreman za derbi s Dinamom koji se igra 21. listopada. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 43
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu