Obavijesti

Sport

Komentari 3

Nikola Pokrivač u Monacu je obolio od svinjske gripe!

Nikola Pokrivač u Monacu je obolio od svinjske gripe!
1

Četvorici nogometaša Monaca dijagnosticirali su svinjsku gripu. Svi su u karanteni, a obolio je i naš reprezentativni vezni igrač Nikola Pokrivač

VIDEO

Na pripremama u Vichyju leži sam u sobi, nitko ne smije k njemu, u potpunoj je izolaciji. No klupski liječnici kažu da će sve biti u redu. Kod Nikole je virus A H1N1 ustanovljen u ranoj fazi i već bi u utorak trebao početi trenirati. U klubu se više boje mogućnosti da se virus proširi jer osim Pokrivača, u kojeg je virsu prvi pronađen, oboljeli su i Argentinac Alonso te dva Francuza, Mongongu i Nimani.
Nikola se još u srijedu nakon treninga požalio kako se ne osjeća najbolje, da je umoran, a u četvrtak ujutro probudio se s visokom temperaturom, višom od 40 stupnjeva. Budući da se još nekoliko igrača požalilo na iste simptome, liječnici su posumnjali u svinjsku gripu.
- Svi smo pod posebnom liječničkom pažnjom. Odmah su došli liječnici i sestre s maskama na licu, sve su nas testirali. Ja nisam obolio iako sam s Nikolom stalno, zajedno smo stigli iz Zagreba - ispričao je Pokrivačev suigrač Jerko Leko te dodao:
- Svi pijemo Tamiflu, ovi oboljeli dvaput na dan, a mi po jednu tabletu. Brišemo ruke vlažnim maramicama, a treninzi su zatvoreni da ne bismo kontaktirali s publikom i ljudima oko momčadi, da se bolest ne proširi - tvrdi Leko, koji se s Pokrivačem, u sobi preko puta, stalno čuje:
- Dobro je, stalno spava. Evo, baš sam ga oko podne probudio. Ne smijem do njega niti on smije izlaziti iz sobe. Razgovaramo preko vrata. Kaže da nema baš apetita. Nije ta gripa strašna ako se na vrijeme otkrije, skoro kao prehlada. A njemu su je na vrijeme otkrili i on će za dva-tri dana biti kao nov - zaključio je Leko.

DR. NEMEC: TAJ SE VIRUS LAKO KONTROLIRA
Liječnik reprezentacije Boris Nemec izjavio je kako stvarne opasnosti u Pokrivačevom slučaju nema. - Taj se virus lako konrolira, tako da ne bi trebalo biti opasnoati. U biti, mladi se ljudi uopće ne bi trebali liječiti, osim ako se ne pojavi upala pluća - pojasnio je Nemec.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...
OTVORIO DUŠU

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...

Kao mali sam navijao za Hajduk i nadam se da ću jednog dana zaigrati na punom Poljudu. A završio sam za kuhara i volio bih napraviti ručak Severini i večeru Cristianu Ronaldu. Benzema se naljutio kad sam ga uštipnuo

Prosinečki: Priča se da Robert pije, a ne pije. Kao i da je Boban homoseksualac, a znam da nije
ŽUTI SE OTVORIO

Prosinečki: Priča se da Robert pije, a ne pije. Kao i da je Boban homoseksualac, a znam da nije

Ja sam dobar s Davorom, nemam nikakav problem s njim. Nismo se družili nešto previše ni kad smo bili igrači, ne družimo se ni sada, rekao je Prosinečki
Mudražija za 24sata: Slavili smo dugo u noć, a i Kulenović nam je došao platiti rundu pića!
JUNAK KOLA

Mudražija za 24sata: Slavili smo dugo u noć, a i Kulenović nam je došao platiti rundu pića!

Plus+ Trebate pitati našega kapetana Matea Marića kako se sad osjeća, on je sad ozbiljno ugrozio bratu put do naslova prvaka. Ali i naš je Mara dugo feštao s nama, kakvo bi to bilo slavlje bez kapetana, kaže Mudražija