Obavijesti

Sport

Komentari 152

Nikola Vlašić: Uhićenje braće Mamić veliki je šok za 'modre'

Nikola Vlašić: Uhićenje braće Mamić veliki je šok za 'modre'
1

NI SOUDANI NI FERNANDES Najopasniji je igrač Dinama Marko Pjaca. Mlad, opasan, moćan... Vrhunski je nogometaš, kaže Nikola Vlašić, mladi hajdukovac

VIDEO

Nije ugodno putovati na gostovanje kod momčadi koja te je u zadnjem međusobnom ogledu razbila 4-0, ali meni je to dodatni motiv, da im pokažemo zube i potvrdimo da je ovo jedan novi Hajduk, rekao je uoči večerašnjeg velikog derbija u Maksimiru Nikola Vlašić.

Od tih 4-0 s kraja prošlog prvenstva, Nikola se ipak radije prisjeća drugih 4-0 iz Maksimira - pobjede nad Osijekom u finalu kadetskog prvenstva.

- Da, dva puta sam igrao u Maksimiru, oba puta je bilo 4-0, ali i oba puta gotovo bez gledatelja i potpore. Čujem da će ovoga puta Maksimir biti dobro popunjen. Moram priznati da me intrigira derbi pred punim tribinama. Bit će nam to sigurno dodatni motiv da odigramo odličnu utakmicu - rekao nam je Nikola.

Prednost Hajduka je što iza sebe ima dva europska ogleda, dok je Dinamu derbi prva natjecateljska utakmica u sezoni. “Modri” su k tome i uzdrmani uhićenjem braće Mamić.

- To je sigurno šok za sve igrače Dinama, ali oni su profesionalci i tijekom utakmice neće o tome razmišljati. Što se tiče forme, ne zaboravimo da su igrali pripremne utakmice. Možda nisu u punoj formi, ali nisu ni daleko od nje.

Osim prijatelja iz reprezentacije, Ante Ćorića, s kojim se redovito čuje, Nikola u “modroj” svlačionici posebno cijeni Marka Pjacu.

- Dinamo je odlična europska momčad, puna kvalitetnih pojedinaca, poput Fernandesa, Soudanija..., ali za mene je njihov najopasniji igrač svakako Marko Pjaca. Mlad, moćan, opasan... Stvarno je vrhunski igrač - kaže Nikola.

Nije ugodno putovati u goste klubu koji je bio toliko nadmoćan u zadnjem ogledu.

- Moramo pokazati zube i potvrditi da je ovo novi Hajduk. Pogotovo uz potporu naših navijača koji dolaze u velikom broju. U gradu je ludnica. Moj kum, koji ni na Poljud ne ide redovito, rekao je kako nema šanse da propusti ovaj derbi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 152
VIDEO

UŽIVO Rijeka - Dinamo 1-2: GOL! Džoker Hoxha zabio gol za vodstvo Dinama na Rujevici
PRATITE DERBI SEZONE

UŽIVO Rijeka - Dinamo 1-2: GOL! Džoker Hoxha zabio gol za vodstvo Dinama na Rujevici

Marko Pjaca doveo je Riječane u vodstvo sjajnim udarcem iz penala u 50. minuti nakon što je Pierre-Gabriel srušio Pašalića, a Bruno Petković izjednačio je sjajnim udarcem iz slobodnog udarca

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici koji se igra večeras od 19.30 sati. Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju
VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak
VARAŽDIN IZNENADIO

VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak

Sahiti i Diallo nisu bili u sastavu zbog odluke trenera Ivankovića. Varaždin je drugi put u povijesti pobijedio u Splitu, a prvi od 12.027 gledatelja Poljud su počeli napuštati u 80. minuti