Obavijesti

Sport

Komentari 0

Nikolaj Davidenko: Nisam pustio meč protiv Čilića

Nikolaj Davidenko: Nisam pustio meč protiv Čilića
1

Davidenko je “tankirao” meč protiv Čilića u osmini finala St. Peterburga. Tako je barem vidio glavni sudac Dercq, koji je opomenuo Rusa

VIDEO

Gospodine Davidenko, imate opomenu, poručio je Jean-Philippe Dercq, glavni sudac susreta, Nikolaju Davidenku nakon što se, prema mišljenju spomenutog suca, nije dovoljno trudio u meču protiv hrvatskog tenisača Marina Čilića.
Da ruski tenisači vole kladionice, nije neka novost. Jevgenij Kafeljnikov, bivši pobjednik Australian Opena i Roland Garrosa, imao je najviše sumnjivih mečeva '90-ih. U 21. stoljeću naslijedio ga je, gle iznenađenja, također Rus. Kontroverzni Davidenko “uhvaćen” je u poljskom Sopotu ovog ljeta kad je kladiteljska on-line kuća Betfail primila oko osam milijuna dolara uplata na njegovog protivnika, Argentinca Vassalla Arguella. Betfair je, dakako, prijavio slučaj ATP-u.
- Kakva je to opomena da se loše trudim na terenu? Kao, puštao sam meč? Nikad nisam čuo za takvo nešto. Istina, u prvom setu sam igrao daleko bolje, ali u nastavku sam psihički pao. I što je sad tu čudno - iznenađen je bio Davidenko reakcijom glavnog suca.
Marin Čilić, hrvatski Davis Cup reprezentativac, s pravom uživa u pobjedi protiv Davidenka. I to drugoj u samo sedam tjedana.
- U prvom setu igrao je kao lud. Međutim, poslije sam ja samo slagao winnere, a on je mnogo toga pobacao van - prokomentirao je Čilić još jednu veliku pobjedu protiv Davidenka.
Ruski tenisač je nakon “slučaja Sopot” tražio zaštitu svojeg imena i ugleda. Međutim, teško će u tome uspjeti...

DAVIDENKA KAZNILI S 2000 DOLARA
Davidenka su kaznili s 2000 dolara zbog toga što se "nije dovoljno trudio" u porazu od hrvatskog tenisača Marina Čilića u dvoboju 2. kola ATP turnira u Sankt Peterburgu u četvrtak.

LOVRO ZOVKO U PARU S KUBOTOM UŠAO U FINALE MOSKVE
Hrvatski tenisač Lovro Zovko i Poljak Kubot u polufinalu parova na ATP turniru u Moskvi pobijedili su favoriziranu izraelsku kombinaciju Erlich i Ram 7-6 (4), 4-6, 10-5 te ušli u finale.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...