Obavijesti

Sport

Komentari 19

'Nisam bio sretan kod Bilića, najbolji igrač je bila - stativa'

'Nisam bio sretan kod Bilića, najbolji igrač je bila - stativa'
1

Upozorio sam ljude u klubu da bih mogao otići, a možda su mislili da nisam ozbiljan. Bilić je prvi znao da želim otići, komentirao je Dimitri Payet svoj 'filmski' bijeg iz Bilićeva West Hama

VIDEO

Nisam imao volju boriti se za opstanak u Premier ligi. Zadovoljstvo mi nije predstavljala ni obrambena formacija koju smo forsirali. I da sam imao svu slobodu svijeta, nisam bio sretan jer smo se branili, otkrio je Dimitri Payet za L'Equipe.

To je jedan od razloga zašto je isforsirao odlazak iz West Hama u Marseille u siječnju za 25 milijuna eura.

- Bio sam u kontaktu s Marseilleom i posebno Rudijem Garcijom, čiju filozofiju igre dobro znam. Da sam čekao kraj sezone, izgubio bih šest mjeseci.

Prekretnica nakon koje je shvatio da želi otići bila je utakmica protiv Hulla u kojoj su čekićari slavili 1-0.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Dobili smo 1-0 kod kuće, a naši protivnici četiri puta gađali su okvir gola. U svlačionici su svi bili sretni, ali igrač utakmice bio je okvir gola. Rekao sam sam sebi da ovdje ne mogu napredovati. Naprotiv, riskirao sam da nazadujem. Trebao sam novi izazov - priča Payet te nastavlja:

- Upozorio sam ljude u klubu da bih mogao otići, a možda su mislili da nisam ozbiljan. Bilić je prvi znao da želim otići. Razgovarali smo o tome na početku sezone, ali klub me nije želio prodati i to sam respektirao. U siječnju sam im poručio da želim u Marseille, no oni su rekli 'Ne'. Tada sam im rekao da više neću igrati za West Ham.

No, nije otišao samo zbog nogometnih razloga.

- Ni obitelj nije bila sretna u Londonu. Nakon što sam donio odluku, nisam bio uplašen, ali postalo je komplicirano za moju obitelj. Iako sam istu stvar napravio u St. Etienneu, a znamo njihove obožavatelje.

Međutim, završio je u Marseilleu, a ne u nekom većem europskom klubu.

- Klub je objavio da vrijedim 100 milijuna eura, pa nitko nije ni krenuo u pregovore s nekim drugim. Mogli smo ratovati još u kolovozu. Najvažnije je da sam gdje želim biti, gdje mi je obitelj sretna. A najbolje tek dolazi.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'
IGRAO ZA HAJDUK I DINAMO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'

Plus+ Srđan Mladinić za 24sata: Igrao sam i za Hajduk i za Dinamo, ali nisam imao problema. Situacija s Brekalom otišla je predaleko, a volio bih da ‘bili’ osvoje naslov
VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'
SAD JE 1-1

VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'

Futsal Dinamo ni iz trećeg pokušaja nije uspio pobijediti na Gripama. U drugoj utakmici doigravanja PH u futsalu Torcida je slavila 3-2, golom pred kraj drugog produžetka