Sport

Komentari 15

'Nisam se tukao s Hamšikom, zato su me zasmetali ti napisi'

'Nisam se tukao s Hamšikom, zato su me zasmetali ti napisi'

Još prije godinu-dvije sam prvi put čuo kako Hamšik u svojoj autobiografiji piše o našem fizičkom sukobu. To nema nikakve veze s istinom, pa mi smo bili baš u dobrim odnosima, kaže Radošević

To nije istina, nikada u svojoj karijeri nisam imao nikakav fizički obračun s Marekom Hamšikom, kaže nam Josip Radošević (26), nogometaš danskog Brondbyja.

Cijela priča proteklih je dana izašla u javnost kada je bivši kapetan Napolija u svojoj autobiografiji 'Marekiaro', napisao kako je na jednom treningu morao dokazivati autoritet, pa se čak potukao s hrvatskim nogometašem.

- Ma meni je to sve smiješno, apsolutno se nikada nismo potukli. Puno puta smo na treninzima imali žestoke duele, tako je to u nogometu, igrali smo na sličnim pozicijama, pa se i češće susretali na terenu. Pa Hamšek i ja smo bili u jako dobrim odnosima. Družili smo se, išli na večere, zato mi cijela ova priča nije jasna.

Jeste li uopće znali za te detalje iz njegove autobiografije u kojima piše o vašem fizičkom obračunu?

- Jesam, čuo sam za to kada je ona objavljena po prvi put, bilo je to prije nekih godinu ili dvije. Kažem, bilo mi je sve smiješno jer znam kako to nema veze s istinom. Nismo imali nikakve obračune, niti sam se ja morao nešto posebno njemu dokazivati. I da, zasmetala me cijela ta priča. Ljudi koji me poznaju, znaju kakav sam, svjesni su da ova priča 'ne pije vodu'.

Josip Radošević je zaključio...

- Hamšiku sam se na terenu dokazivao kao i svakom drugom suigraču, borio sam se za sebe. Puno puta se na treningu dogodi nešto u žaru borbe, ali naravno da nitko ne želi ozlijediti svoga suigrača. Nogomet je timski sport, takve stvari se događaju. I tu suigraču kažete 'oprosti' i nastavite dalje. Nemam se potrebe nikome opravdavat, ništa se nije dogodilo - završio je Radošević.

Najčitaniji članci