Obavijesti

Sport

Komentari 6

'Nisam zlostavljao Celiščaka, prijavio sam ga komisiji HNS-a'

'Nisam zlostavljao Celiščaka, prijavio sam ga komisiji HNS-a'
1

''Nije istina niti postoji bilo kakav dokaz da sam bilo čime prekoračio kriterije odgovornog ponašanja, a kamoli zlostavljao ili upotrijebio silu nad Celiščakom''

VIDEO

Predsjednik nogometaša Zagreba oglasio se priopćenjem na optužbe Celiščaka kojeg je na kraju igrača prijavio disciplinskoj komisiji.

Glede nemilog i iskonstruiranog događaja koji se odigrao ne mojom krivnjom na medijskoj sceni sa igračem Vedranom Celiščakom želim istaknuti:

Nije istina niti postoji bilo kakav dokaz da sam bilo čime prekoračio kriterije odgovornog ponašanja i bilo što napravio od navedenog, a kamoli zlostavljao ili upotrijebio silu nad 29-godišnjim sportašem u naponu snage Vedranom Celiščakom. Svoj sam posao uvijek obavljao časno i pošteno.

Stoga Vam želim naglasiti da smo glede navedenih nemilih događaja i prekoračenja ovlasti prijavili Hrvatskoj odvjetničkoj komori odvjetnika Časlava Žaju i isto tako prijavili igrača Vedrana Celiščaka disciplinskoj komisiji HNS-a i proveli disciplinski postupak unutar NK Zagreb-a i prepustili da kao i uvijek do sada, institucije Republike Hrvatske rješavaju nastale probleme.

Dragi prijatelji, moram reći da sam od prvoga dana, prije osam godina, od kako sam stupio na mjesto predsjednika NK Zagreb suočen s gotovo bezizlaznom situacijom  kako sportskom tako i financijskom. Dug od 70.000.000,00 kn smo sanirali isključivo iz vlastitih sredstava prodajom igrača, gdje smo bili primorani na 24-satni rad zanemarujući  vlastitu obitelj i svoje zdravlje samo iz jedne želje i potrebe, da NK Zagreb približimo europskim standardima što smo uvelike uspjeli kako kampom Zagrebello tako organizacijom i strukturom unutar kluba, a što je rezultiralo time da i u današnjim uvijetima svi igrači sa potpisanim ugovorima i djelatnici NK Zagreb-a uredno i na vrijeme primaju plaću.

Napominjem da radimo u skladu sa zakonima i propisima Republike Hrvatske kao i institucionalnim rješavanjem svih problema i situacija koje se javljaju u vođenju kluba, bez obzira koliko to bilo teško znajući da je u ovim i prošlim vremenima nogomet izvrgnut raznoraznim utjecajima i primitivizmima.

Na kraju, svim sportašima, djelatnicima u sportu i iskrenim prijateljima sporta srdačan pozdrav.

Predsjednik NK Zagreb

Dražen Medić

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom