Obavijesti

Sport

Komentari 19

'Nismo pobijedili, ali igramo dobar, baš dobar nogomet...'

'Nismo pobijedili, ali igramo dobar, baš dobar nogomet...'
1

Odlično smo otvorili susret, trebali smo zabiti još koji gol, igrali smo sjajno, stvorili puno pravih šansi. Ne znam što nam se dogodilo u nastavku, to moramo analizirati i naučiti iz svojih grešaka, smatra Vlašić

VIDEO

Hajduk je izgubio dva važna boda u Zaprešiću, već u drugom kolu HNL-a upisao manji kiks. Protiv Intera je vodio 2:0, na kraju spašavao bod.

- Ne znam što reći, imali smo sve, trebali voditi 5:0 na poluvremenu, a onda smo počeli griješiti. No, i pogreške su sastavni dio igre, sve je to nogomet. Meni je najvažnije što smo pokazali da se dižemo, svaku utakmicu igramo sve bolje, a ovo trebamo zaboraviti, da uđemo čiste glave u sraz s Brondbyjem, zaboravimo baš svaki detalj današnje utakmice. Kažem, meni je najvažniji dojam, igramo dobar, baš dobar nogomet. Pošteni smo i rezultati će doći - rekao je Josip Radošević.

- Odlično smo otvorili susret, trebali smo zabiti još koji gol, igrali smo sjajno, stvorili puno pravih šansi. Ne znam što nam se dogodilo u nastavku, to moramo analizirati i naučiti iz svojih grešaka. Inter je u završnici preuzeo inicijativu, mogli smo primiti i treći. Moja igra? Zadovoljan sam, to je bilo dobro, ali što nam to znači kad nismo pobijedili - rekao je kapetan Nikola Vlašić, koji je asistirao Savvasu, pa i sam zabio.

Zanimljivo, i domaći igrači složili su se čak i da bi njihova pobjeda bila - nezaslužena!?

- Jako zanimljiva utakmica, mi sigurno možemo biti zadovoljni bodom. Imamo puno novih igrača, još se tražimo, možda zato nismo dobro igrali prvih 60 minuta. Hajduk me se dojmio, puno su bolji nego prošle sezone, ali mi smo u zadnjih pola sata pokazali da se možemo nositi s takvom momčadi. Zasluženo smo osvojili bod - rekao je Jakov Puljić.

- U prvom poluvremenu nas nije bilo nigdje, bili smo u 'kanalu' i mogli smo dobiti barem pet komada! Baš smo svi razočarali u prvih 45 minuta, kako sami sebe, tako i jedni druge. Hajduk je i početkom nastavka pogodio vratnicu. Da je to ušlo, vjerojatno bi bilo gotovo. Onda smo se probudili nekako, zaigrali puno bolje, došli do zraka i boda. Imali smo i šansu za pobjedu, ali to bi ipak bilo nerealno. Ovaj Hajduk je stvarno dobra momčad - rekao je Nikola Rak.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica
Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.