Obavijesti

Sport

Komentari 27

Cure s Islanda nakon skandala: 'Nismo znale da su nogometaši, a bili su stvarno prava gospoda'

Cure s Islanda nakon skandala: 'Nismo znale da su nogometaši, a bili su stvarno prava gospoda'

Jedna od cura, Nadia Sif Lindal Gunnarsdottir (20), otkrila je da se nekoliko dana ranije počela dopisivati s Greenwoodom, ali da su one same sebi rezervirale i platile sobu

VIDEO

Phil Foden (20) i Mason Greenwood (18), kažu, naučili su lekciju. Dva engleska reprezentativca izbačena su iz reprezentacije nakon što su u hotel na Islandu, gdje je Engleska igrala utakmicu Lige nacija, a oni debitirali za reprezentaciju (!), pozvali dvije djevojke.

Zapravo, zvali su četiri, i to, zasad koliko se zna, najmanje četiri, ali ostale nisu htjele doći. Za to se vjerojatno ne bi ni znalo da jedna od njih nije objavila fotografije na kojoj je, još i za one koji ne vide dobro, detaljno objasnila da "uživaju" s Fodenom i Greenwoodom. Umjesto da se drže pravila karantene, oni su htjeli zabavu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Englezi napravili skandal na Islandu: U sobe doveli djevojke, Southgate ih izbacio iz momčadi
Englezi napravili skandal na Islandu: U sobe doveli djevojke, Southgate ih izbacio iz momčadi

Jedna od cura, Nadia Sif Lindal Gunnarsdottir (20), otkrila je da se nekoliko dana ranije počela dopisivati s Greenwoodom, ali da su one same sebi rezervirale i platile sobu, ne na katu na kojem su bili Englezi koji su umjesto s reprezentacijom u Dansku već otišli kući na Otok.

- Kada me izbornik pozvao za ove utakmice, bio sam ponosan. Mlad sam, imam još puno za naučiti i svjestan sam odgovornosti koju imam kao igrač Manchester Cityja i Engleske - posuo se pepelom Foden, koji ima i kći.

Nadia je otkrila da nisu ni znale tko su uopće Foden i Greenwood, a nije komentirala koliko je "daleko doguralo" njihovo druženje osim što ih je pohvalila da su bili prava gospoda.

- Žao mi je jer nisam ih htjela staviti u takvu poziciju. Nismo znali da su u karanteni inače ne bismo otišle k njima - rekla je, ako će tko povjerovati, Nadia za MailOnline.

- Nismo znali tko su. Čak smo ih i pitale. Ne pratimo nogomet uopće. Jesmo li se čuli kasnije? Ne, nisu ni oni se nama javili. 

S Nadijom u hotelu je bila i njena godinu dana mlađa sestrična  Lara Clausen.

- Mladi smo i glupi i griješimo - kazala je.

I za to su Foden i Greenwood platili udaljavanjem iz reprezentacije.

- Ispali su naivni. Razumijem njihove godine, ali cijeli se svijet bori s pandemijom - rekao je Southgate, dok su i Fodenov City i Greenwodov United također već napisali poruke pokude...
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu