Obavijesti

Sport

Komentari 35

Ništa od Gvardiola: Neće igrati na Četiri kafića, a najmanje su dva razloga zašto je tako...

Ništa od Gvardiola: Neće igrati na Četiri kafića, a najmanje su  dva razloga zašto je tako...

Marko Livaja pozvao je Joška Gvardiola na turnir Četiri kafića, no šanse da jedan od najboljih stopera zaigra na posljednjem izdanju turnira gotovo su nikakve

VIDEO

Trebao je to biti najljepši božićni dar svim navijačima i gledateljima na posljednjem izdanju Četiri kafića. Nastup Joška Gvardiola čak su najavili i organizatori.

- Došlo je vrijeme da okončamo turnir. Izuzetno smo ponosni na sve što smo napravili u 20 godina, ali došlo je vrijeme da završimo. Donirali smo djeci kojoj je novac najpotrebniji. Što se tiče nastupa, postava je Tonći Gabrić, Gvardiol, Erlić, Biuk, Kalinić i Livaja. Tu su Tonio Teklić, Luka Vušković, Ivica Križanac, Ivica Vastić, Marin Tomasov, Niša Saveljić, Jere Marinić-Kragić, Nikola Tomičić, Zdravko Prkić... A imamo i neka iznenađenja, treneri su legendarni Mladen Perica Štrla uz asistenciju Marijana Budimira, trenera juniora Hajduka, i uz posebnu zahvalu izbornik Zlatko Dalić, kojem ovim putem čestitamo na onome što je napravio - rekao je Marko Bralić, jedan od organizatora turnira.

Novigrad: Svečani doček Vatrenog Joška Gvardiola

No od nastupa Joška Gvardiola, nažalost, neće biti ništa. Naime, Joško je trebao zaigrati na poziv Marka Livaje, no postoji bar nekoliko razloga zbog kojih neće nastupiti. Nakon završetka Svjetskog prvenstva, silnih obaveza, dočeka, fotografiranja, Joško želi s prijateljima na odmor, gdje će biti do 2. siječnja, kad se mora javiti u RB Leipzig. 

Želi se potpuno isključiti iz nogometa dok mu ne počnu pripreme za nastavak sezone.

Split: Atmosfera na malonogometnom turniru "Četiri kafića"

Također, RB Leipzig ne gleda blagonaklono na mogućnost da njihov najbolji i najskuplji igrač zaigra mali nogomet i tako riskira ozljedu. Na Joškovu transferu namjeravaju zaraditi 100 milijuna eura i to ništa ne smije ugroziti, ponajmanje mali nogomet u Splitu. Nijemci su tu vrlo rigorozni, još pogotovo jer se radi o parketu, skliskoj podlozi gdje su mogućnosti ozljede veće. 

Uostalom, bivši igrač Hajduka Darko Miladin, dok je bio igrač Hajduka, ozlijedio se, kako je naveo Darijo Srna u svojoj biografiji, igrajući nogomet za pjevača Dražena Zečića, iako je bila riječ o revijalnoj utakmici. 

Leipzig je ozbiljan klub i ne dopušta svojim igračima, pogotovo onim najboljima, da na svoju ruku igraju mali nogomet za vrijeme odmora. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković
VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'