Sport

Komentari 53

Ništa od Lesnara: Ngannou i JDS bore se za napad na titulu

Ništa od Lesnara: Ngannou i JDS bore se za napad na titulu

Nakon što je objavljeno kako će Jon Jones u Las Vegasu braniti titulu u poluteškoj kategoriji protiv Santosa te kako će se Nunes u bantamu boriti protiv Holm, UFC je za taj događaj najavio još jednu spektakularnu borbu

Brock Lesnar će izgleda još malo biti u kečerima jer je UFC najavio novi teškaški spektakl. Francis 'Predator' Ngannou protiv Juniora 'Cigana' dos Santosa za mjesto prvog izazivača na pojas Daniela Cormiera!

Iako su mnogi predviđali Lesnarov povratak jer je Brock na WrestleManiji izgubio u borbi za pojas WWE-a protiv Setha Rollinsa, izgleda da Dana White ima druge planove. Ngannou i Dos Santos već su napadali teškašku titulu protiv Stipe Miočića, ali nisu bili uspješni.

Oba su borca nakon borbe s Miočićem u oktogonu bili još tri puta. Dos Santos je slavio odlukom sudaca protiv Blagoya Ivanova te s dva nokauta - protiv Derricka Lewisa i Taija Tuivase. Ngannou je izgubio od 'crne zvijeri' Lewisa, ali je impresionirao nokautima protiv Blaydesa i Velasqueza.

MMA: UFC Fight Night-Phoenix- Ngannou vs Velasquez

Pobjednik ove borbe najvjerojatnije će biti sljedeći protivnik Daniela Cormiera što znači ili da će Stipe shvatiti kako se mora boriti s nekim drugim kako bi došao do Cormiera ili će moći izazvati DC-a ako on izgubi titulu u sljedećoj borbi pa bi neko od njih dvojice mogao biti novi izazivač.

Ta je situacija još uvijek nepoznata, ali sigurno je kako nas na UFC-u 229 čeka spektakl. Osim odlične borbe u teškoj kategoriji čekaju nas i okršaj Jona Jonesa i Thiaga Santosa za pojas poluteške kategorije, ali i  'poluteški' okršaj Jana Blachowicza protiv Lukea Rockholda koji će se 'dići' u kategoriju više kao i ženska borba za titulu u bantam kategoriji gdje će Amanda Nunes braniti pojas protiv Holly Holm.

Najavljene su, ali još nisu potvrđene borbe u velteru - Masvidal protiv Askrena i Sanchez protiv Chiese. Glavni dio večer već sad ima četiri odlične borbe, a prema najavljenome nas 6. srpnja čeka pravi spektakl.

Najčitaniji članci