Obavijesti

Sport

Komentari 69

Ništa od titule: Lukaku tješio ljutitog Broza nakon utakmice

Ništa od titule: Lukaku tješio ljutitog Broza nakon utakmice

Brozović je nakon utakmice ljutitog pogleda ispratio slavlje igrača Seville, a u tome trenutku mu je prišao Romelu Lukaku. Došlo je do razgovora, a onda ga je krupni Belgijac uhvatio za ruku

VIDEO

Jedan je od najboljih veznjaka na svijetu, želi ga pola Europe, ali Marcelo Brozović nije uspio donijeti titulu svome Interu.

Broz je opet, po tko zna koji put, bio jedan od najboljih igrača na terenu. Razigravao je, mijenjao strane, upošljavao krila sa svojim dugim loptama, čitao protivničke napade, uzimao lopte. Bio je najaktivniji na terenu, ali izostala je podrška nekolicine njegovih igrača zbog čega je bio ljutit kao ris nakon utakmice. 

Sevilla je u spektakularnom finalu u Kölnu srušila Inter 3-2 nakon Lukakuovog autogola. A sve je do tad mirisalo na Interovu pobjedu...

Europa League - Final - Sevilla v Inter Milan

Upravo ta pirova dominacija je očito iživcirala našeg reprezentativca. Nakon utakmice je ljutitog pogleda ispratio slavlje igrača Seville, a u tome trenutku mu je prišao Romelu Lukaku. Došlo je do razgovora, a onda ga je krupni Belgijac uhvatio za ruku i očito govorio da se smiri.

Inter je tako još jednu sezonu završio bez trofeja, a to očito nije najbolje sjelo Marcelu čija budućnost je upitna. U prvenstvu su završili na drugom mjestu s bodom iza Juventusa, a u Kupu ispali od Napolija u polufinalu. Težak je to udarac za Antonia Conte i klub koji je uložio jako puno u pojačanja ove sezone. No opet su ostali kratki za trofej.

Europa League - Final - Sevilla v Inter Milan

Lautaro Martinez je na izlaznim vratima, pitanje je što će biti s brojnim igračima kao što su Godin, Candreva, Ashley Young, koji su već u poznim igračkim godinama, a pitanje kako razmišlja i Broz.

Na leđima mu je 27 godina, u najboljim je igračkim godinama i jedan od najboljih veznjaka na svijetu. Na Giuseppe Meazzi se totalno razvio kao igrač, postao moćan u vezi i taktički superioran, ali pitanje je želi li potratiti najbolje godine u klubu koji nije vidio trofej od 2011. godine.

Europa League - Final - Sevilla v Inter Milan

Hrvatski reprezentativac na Transfermarktu vrijedi 48 milijuna eura, u Inter je došao 2016. godine, a ugovor ga veže do 2022. godine, no upita je jako puno. Liverpool i Real Madrid bi ga rado željeli vidjeti u svojim redovima, a u redu je još nekoliko bogatih klubova koji bi itekako mogli priuštiti njegov dolazak. To su klubovi u kojima bi se Brozović mogao boriti za trofeje, u moćnim ekipama koje su uvijek pri vrhu, a to je ono što mu fali u karijeri. Garancija za titulu koja itekako fali u njegovom nogometnom životopisu. 

Duga sezona je gotova, sada slijedi odmor, a onda pripreme za novu sezonu kada bi Marcelo trebao odlučiti odlazi li ili želi li i sljedeće godine boraviti na Giuseppe Meazzi. Naravno, nešto se pita i Inter koji će za svog ponajboljeg igrača sigurno tražiti pozamašan iznos, ali dojma smo da je vrijeme za iskorak u Brozovoj karijeri. To je i zaslužio fantastičnim igrama.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 69
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu