Obavijesti

Sport

Komentari 88

Nisu li prešli granicu? NY Post Đokovića prozvao 'daviteljem'

Nisu li prešli granicu? NY Post Đokovića prozvao 'daviteljem'

Američki mediji malo su se zaigrali riječima pa Noletu tako dali novi nadimak. Jedno od značenja riječi "choke" jest i daviti pa su mu tako u doslovnom prijevodu riječi dali nadimak 'Daviteljković'

VIDEO

Američki New York Post objavio je na naslovnoj stranici svojeg lista sliku na kojoj se Novak Đoković ispričava sutkinji zato što ju je pogodio s lopticom uz veliki natpis 'Choke-ovic' očito aludirajući na to što je prvi tenisač svijeta linijsku sutkinju pogodio u grlo.

Američki mediji malo su se zaigrali riječima pa Noletu tako dali novi nadimak. Jedno od značenja riječi "choke" jest i daviti pa su mu tako u doslovnom prijevodu riječi dali nadimak 'Daviteljković'.

Nakon što je saznao da je izbačen s US Opena, Novak Đoković (33) je čestitao Carrenu Busti na pobjedi, odjurio u svlačionicu po stvari, otišao u hotel, a onda i na aerodrom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Đokovića nakon diskvalifikacije tješi supruga: 'Zauvijek uz tebe'
Đokovića nakon diskvalifikacije tješi supruga: 'Zauvijek uz tebe'

Nije se pojavio na press konferenciji, ali tamo je zato bio glavni sudac meča Švicarac Soren Frimmel koji je objasnio što su on i Đoković pričali nakon što je srpski tenisač pogodio linijsku sutkinju Lauru Clark u grlo. 

Sudac objasnio zašto je izbacio Đokovića: Postoje dva faktora
Sudac objasnio zašto je izbacio Đokovića: Postoje dva faktora

- Cijela ova situacija čini me zaista tužnim i praznim. Provjerio sam kako se osjeća linijska sutkinja i, prema informacijama koje sam dobio, osjeća se dobro, hvala Bogu. Njeno ime ne smijem otkriti zbog očuvanja njene privatnosti - napisao je Novak na Instagramu pa dodao:

- Jako mi je žao što sam joj nanio takav stres. Nije bilo namjerno. Bilo je pogrešno. Želim da ovo neugodno iskustvo, diskvalifikaciju s turnira, pretvorim u važnu životnu lekciju kako bih nastavio rasti i razvijati se kao čovjek, ali i tenisač.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This whole situation has left me really sad and empty. I checked on the lines person and the tournament told me that thank God she is feeling ok. I‘m extremely sorry to have caused her such stress. So unintended. So wrong. I’m not disclosing her name to respect her privacy. As for the disqualification, I need to go back within and work on my disappointment and turn this all into a lesson for my growth and evolution as a player and human being. I apologize to the @usopen tournament and everyone associated for my behavior. I’m very grateful to my team and family for being my rock support, and my fans for always being there with me. Thank you and I’m so sorry. Cela ova situacija me čini zaista tužnim i praznim. Proverio sam kako se oseća linijski sudija, i prema informacijama koje sam dobio, oseća se dobro, hvala Bogu. Njeno ime ne mogu da otkrijem zbog očuvanja njene privatnosti. Jako mi je žao što sam joj naneo takav stres. Nije bilo namerno. Bilo je pogrešno. Želim da ovo neprijatno iskustvo, diskvalifikaciju sa turnira, pretvorim u važnu životnu lekciju, kako bih nastavio da rastem i razvijam se kao čovek, ali i teniser. Izvinjavam se organizatorima US Opena. Veoma sam zahvalan svom timu i porodici što mi pružaju snažnu podršku, kao i mojim navijačima jer su uvek uz mene. Hvala vam i žao mi je. Bio je ovo težak dan za sve.

Objavu dijeli Novak Djokovic (@djokernole)

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 88
VIDEO

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...
SPLITSKI FENIKS

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...

Plus+ Što je dopušteno Jupiteru nije volu, bila je Jakobušićeva krilatica koja se razbila na splitskim hridima. Predsjednik je "jupiterima" dopuštao da se s gostujućih utakmica, umjesto klupskim autobusom, vraćaju autima...

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla
SVE JE SLUŽBENO

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla

Hrgović ima 17 profesionalnih borbi i još nije izgubio. Čak 14 puta pobijedio je nokautom. Dubois ima 20 pobjeda i dva poraza, od Usika i Joycea
Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra
BIO U BOLNICI

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra

Odmah nakon utakmice je Ante Budimir prevezen u Sveučilišnu bolnicu u Navarri. Testovi su pokazali da je pretrpio traumu u predjelu prsnog koša. Slomio je tri rebra, a primio je i sredstva protiv bolova, napisao je klub