Obavijesti

Sport

Komentari 2

Nitko mu ne uzima bodove: Bez poraza 111 utakmica!

Nitko mu ne uzima bodove: Bez poraza 111 utakmica!
1

Jose Mourinho je posljednji put kao trener domaći ogled izgubio prije više od sedam godina. Zna da će niz stati i ne zamara se brojanjem pobjeda

VIDEO

Porto je izgubio od Beire Mar 3-2. Bilo je to 23. veljače 2002. godine. Posljednja je to utakmica koju je kao trener na domaćem terenu izgubio Jose Mourinho.
Nakon tog poraza Mourinho je na klupi Porta, Chelseaja i Intera ostvario 111 domaćih utakmica u nizu bez poraza.
- Meni brojke nisu važne. Mogu samo pretpostaviti kako će to jednog dana završiti. Jedanput ću sasvim sigurno izgubiti. No i ova brojka je nevjerojatna - rekao je Mourinho.
Portugalcu je Inter peti klub u karijeri. Dosad je na klupi Porta, Chelseaja i Intera osvojio 12 trofeja, a dva je puta proglašen za najboljeg trenera na svijetu.
S Portom je Mourinho u tri sezone osvojio dva naslova prvaka Portugala, jedan portugalski kup, Kup Uefe i Ligu prvaka.
Dolaskom na klupu Chelseaja, 2004. godine, postao je najskuplji svjetski trener s godišnjom plaćom od pet milijuna eura. Već u prvoj sezoni s Londončanima je osvojio naslov engleskog prvaka. Bio je to prvi naslov Chelseaja nakon 50 godina čekanja.
Prošlog je ljeta preuzeo Inter i u  prvoj službenoj utakmici na klupi milanskoga kluba osvojio je prvi trofej - talijanski superkup.
Do kraja talijanskog prvenstva ostalo je 11 kola, a Inter ima sedam bodova prednosti ispred drugoplasiranog Juventusa. Inter očekuju uzvratna utakmica osmine finala Lige prvaka s Manchester Unitedom i dvije polufinalne utakmice kupa Italije, protiv Sampdorije. Mourinhov je Inter još u igri za tri trofeja u ovoj sezoni.
- Vjerujem kako ćemo ove sezone osvojiti barem dva trofeja - kazao je Jose Mourinho.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima
NIJE IZGLEDAO DOBRO

Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima

Gilbert nije bio jedini koji je pao tijekom utrke. Toplo vrijeme, jak tempo, želja da se što prije stigne na cilj. Sve je to imalo utjecaja na pojedine sportaše