Obavijesti

Sport

Komentari 19

Nitko u Europi nije favorit kao Dinamo, u Flori je Poom, čiji je otac u Zagrebu dobio 7 komada!

Nitko u Europi nije favorit kao Dinamo, u Flori je Poom, čiji je otac u Zagrebu dobio 7 komada!
1

Koeficijent na Dinamo je 1,10, to je zicer dana u Europskoj ligi. Markus Poom je veznjak Flore, a njegova otac Mart je 1995. godine na golu Estonije teško izgubio u Maksimiru. Neka se tradicija u obitelji nastavi

VIDEO

Svi danas igraju nogomet, rečenica je to koja se ponavlja godinama. OK, svi igraju nogomet, ali isto tako je jasno kako je Dinamo dobio pravi jackpot u ždrijebu play offa Europske lige. Hajduk se lani izblamirao protiv Gzire, a Dinamo nema pravo na takvu blamažu protiv Flore. Uvjereni smo kako će hrvatski prvak bez većih problema ući u skupinu Europske lige. Uostalom, Dinamo je u cijeloj Europi danas najveći favorit. 

Pokretanje videa...

dinamo 00:32

U Europskoj ligi igra se ukupno 21 utakmica danas, a koeficijent na Dinamo je 1,10. To bi morao biti zicer dana.
Zoran Mamić jučer je proslavio 49. rođendan, jasno da mu je najveća želja uoči njega bila što lakši prolazak Flore.

Estonci su u Zagrebu i bez najboljeg igrača Rauna Sappiena, koji je na Malti prošloga tjedna dobio crveni karton. Imao je trener Dinama još neke dvojbe oko sastavi uoči utakmice. Zaigrati u vezi s Jakićem ili Gojakom ili pak s obojicom, a onda bi Majer na krilo, a Kastrati bi preselio na klupu. Flora je momčad bez stranaca, sve su Estonci, a na klupi im je Jürgen Henn, koji ima samo 33 godine. S Estoncima naš nogomet ima puno veze. Protiv Estonije je Hrvatska odigrala, prvu povijesnu, natjecateljsku utakmicu u povijesti. Bilo je to 1994. godine u Tallinnu.

Riječ je o bila o kvalifikacijama za Euro 1996. godine. Davor Šuker je zabio dva gola, a na klupi je bio Ćiro Blažević.

- Morao sam prije te utakmice igrače uvjeriti da igramo protiv Brazila, a ne protiv Estonije. Tako nešto danas mora napraviti i Zoran. Ne smije biti opuštanja. Ne smije ih se podcijeniti - upozorio je legendarni Ćiro Blažević.
Za Estoniju je i te 1994. godine i godinu dana kasnije u Maksimiru u pobjedi Hrvatske 7-1 branio Mart Poom. Sad će na istom stadionu protiv Dinama zaigrati njegov sin, 21-godišnji veznjak, Markus Poom.
A ništa, tata je dobio porciju, prije 25 godina, red bi bio da porciju onda u Maksimiru dobije i sin. Ne valja kad se tradicija gubi. 

Ferdinandovac: NK Ferdinandovac i GNK Dinamo u 1/16 finala Hrvatskog nogometnog kupa

Utakmica počinje u 19 sati, prijenos je na Arena Sport 1. Dinamo bi mogao zaigrati u ovom sastavu: Livaković, Stojanović, Theophile-Catherine, Gvardiol, Leovac, Jakić, Kastrati, Ademi, Majer, Oršić, Petković.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom