Obavijesti

Sport

Komentari 8

Niz Sljeme se prva spušta Holmner, Jelušić ima broj 18

Niz Sljeme se prva spušta Holmner, Jelušić ima broj 18
8

Očekujem da će me hrvatski navijači bodriti jer neće biti mojih Francuza. Zadovoljna sam sa ždrijebom i brojem, rekla je Sandrine Aubert, prošlogodišnja pobjednica

VIDEO

Za sedmu po redu 'Snježnu kraljicu' sve je spremno. Staza je uređena, karte su mnogima u džepu, a prije par minuta na krcatom Trgu bana Josipa Jelačića održan je i ždrijeb startnih brojeva.

Prije samog izvlačenja zagrebački gradonačelnik Milan Bandić je čestitao Ivici Kosteliću na pobjedi u paralelnom slalomu u Münchenu, a pri samom izvlačenju pomogao je i Tony Cetinski koji je nešto kasnije i zapjevao.

Niz Sljeme će se u 15 sati u utrci ženskog slaloma prva spustiti Šveđanka Maria Pietilae-Holmner. Tri su hrvatske predstavnice, Ana Jelušić ima startni broj 18. Startni broj Sofije Novoselić je 62., dok će Tea Palić krenuti pretposljednja, 65.

- Očekujem da će me hrvatski navijači bodriti jer neće biti mojih Francuza. Zadovoljna sam sa ždrijebom i brojem - rekla je Sandrine Aubert, prošlogodišnja pobjednica Snow Queen Trophy.

Druga vožnja je u 18 sati. Muški slalom se 'vozi' u četvrtak. U utorak se očekuje 10.000, a dva dana kasnije 20.000 gledatelja.

Startni poredak ženske utrke slaloma na Sljemenu:

1. Pietilae-Holmner Maria (Švedska), 2. Schild Marlies (Austrija), 3. Aubert Sandrine (Francuska), 4. Zahrobska Šarka (Češka), 5. Zettel Kathrin (Austrija), 6. Riesch Maria (Njemačka), 7. Poutiainen Tanja (Finska), 8. Maze Tina (Slovenija), 9.  Duerr Katharina (Njemačka), 10. Hosp Nicole (Austrija)

...

18. Ana Jelušić, 62. Sofija Novoselić, 65. Tea Palić

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'
SRAMOTNO

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'

Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin, rekao je potreseni Kolinger
Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici
NOVI PLAN

Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici

Plus+ Nogometaši Dinama posljednje su titule slavili s navijačima na Macoli. To se 2022. godine dogodilo poslije slavlja u Šibeniku, godinu dana kasnije poslije remija u Splitu. Sad se priprema fešta, ali na drugoj lokaciji...