Obavijesti

Sport

Komentari 30

Nižić: Nenogometni uvjeti, pa ovo je bio najgori teren ikada...

Nižić: Nenogometni uvjeti, pa ovo je bio najgori teren ikada...
1

Oni su u prvih pola sata uzeli dosta takozvanih 'drugih baluna', ali nisu napravili izrazite šanse. Nakon što smo zabili prvi gol samo je pitanje bilo koliko će pogodaka pasti, rekao je kapetan Hajduka

VIDEO

Hajduk je furiozno otvorio proljetni dio prvenstva, Splićani su s visokih 5:0 slavili u Vinkovcima. Trener Željko Kopić mogao je biti zadovoljan igrom, pa i realizacijom svojih igrača, sve je jasnije kako je njegova momčad na pravom putu.

- Prije svega bih čestitao objema momčadima na igri po ovako teškom terenu. Na početku se nismo snašli i Cibalia nam je napravila par opasnih situacija, a što je utakmica išla dalje, mi smo preuzimali inicijativu i zasluženo pobijedili. Teren, koliko je god bio travnat, svi koji su gledali utakmicu vidjeli su da igrači nisu mogli odigrati dupli pas - rekao je Kopić.

- Moj zadatak je zadržati koncentraciju momčadi i pripremati je za nove pobjede. Između euforije i depresije je tanka linija. Pripreme za Dinamo mi počinju već sutra. Svakako treba zadržati mir i pripremati se jednu po jednu utakmicu. Cibaliju sam vidio tako da je ušla agresivno u susret, stvorila nam određene prilike dok se mi nismo snašli. Nakon toga smo preuzeli inicijativu i zasluženo pobijedili. 

Pukla 'petarda' u Vinkovcima! Čarolija Ohandze kod Cibalije
Pukla 'petarda' u Vinkovcima! Čarolija Ohandze kod Cibalije

Junak utakmice s dva gola i jednom asistencijom bio je Franck Ohandza.

- Ne želim govoriti o sebi, nego o momčadi. Došli smo u Vinkovce pobijediti i uspjeli smo. Svi smo sretni zbog pobjede. Znali smo od početka što nas čeka, kakvi će biti uvjeti... No, odigrali smo dobro i po takvom terenu i uspjeli smo doći do tri boda. naravno da smo sretni - rekao je Ohandza, pa nastavio:

- Radim samo ono što volim, a na terenu se sjajno osjećam. Pun sam samopouzdanja, evo je već prošlo šest mjeseci kako nemam nikakvih problema s ozljedama i sretan sam zbog toga. Sretni smo što je Caktaš s nama i što je zabio gol.

Ipak, još niste produžili ugovor s Hajdukom.

- Nemam što reći na tu temu. Ovog momenta ne razmišljam o tome, moj agent je u stalnom kontaktu s ljudima iz Hajduka i nadam se da ćemo imati dobre vijesti za mene i klub.

Zoran Nižić asistirao je za prvi gol Hajduka.

- Najbitnije je bilo zabiti prvi gol, poslije je sve išlo lakše. Oni su se otvorili, a mi smo stvarno dokazali da smo puno kvalitetnija momčad. Teren je bio najgori ikada, bili su to nenogometni uvjeti, ali mi smo odigrali pravu utakmicu. Eto, nakon dobrih priprema smo ušli na pravi način u prvenstvo i idemo dalje. Oni su u prvih pola sata uzeli dosta takozvanih 'drugih baluna', ali nisu napravili izrazite šanse. Nakon što smo zabili prvi gol samo je pitanje bilo koliko će pogodaka pasti. Već od sutra kreću pripreme za Dinamo. Derbi je nešto posebno, bit ćemo maksimalno motivirani - kratak je bio Nižić. 

Cibalijin trener Mladen Bartolović bio je utučen:

- Još ne vjerujem da nam se dogodila takva katastrofa. Ni u najgoroj noćnoj mori nisam očekivao ovakav poraz, pogotovo nakon prvog poluvremena u kojem smo bili u najmanju ruku ravnopravan protivnik.

- Imali smo tri dobre šanse, šteta što nismo zabili, ali još je veća šteta što smo primili taj pogodak u završnici prvoga dijela.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka
POČIVALA U MIRU

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka

Sergej Jakirović uoči supervažne utakmice protiv Rijeke izgubio je majku Jelenu, doznaju 24sata. Njen će sprovod biti u utorak u Metkoviću kako bi se maksimalno mogao posvetiti utakmici na Rujevici

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga
SKROMNA OBITELJ

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga

I kada je u pitanju odgoj sinova Maximiliana (18) i Vincenta (16), Ibrahimović ih je učinio poniznima i skromnima, nije im od početka pružao luksuz
Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'
EMOTIVNA OBJAVA

Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'

Treneru Dinama preminula je majka, a iz kluba su se oglasili emotivnom objavom pjesme koju često pjevaju Bad Blue Boysi i tako pružili podršku