Obavijesti

Sport

Komentari 6

Njemačka legenda: 'Olmo će biti najbolji igrač Eura!' Velikani ga žele, a zaradio bi i Dinamo...

Njemačka legenda: 'Olmo će biti najbolji igrač Eura!' Velikani ga žele, a zaradio bi i Dinamo...

Dani Olmo je u maksimirskoj momčadi odigrao ukupno 124 utakmice i upisao 34 pogotka uz 28 asistencija. Uz Barcelonu, za nogometnog majstora zainteresirani su i Chelsea, Manchester City, Real Madrid

VIDEO

Dani Olmo igra odlično ove sezone u RB Leipzigu nastupom u španjolskom dresu dodatno se probio na tržištu i postao tražena roba. U Leipzigu je jedan od ključnih igrača, ali ga njemački klub samo nekim čudom može zadržati. U svom klubu je već zabio sedam golova i četiri puta asistirao u 19 utakmica koje je odigrao ove sezone.

U susretu koji je na madridskom Santiago Bernabeuu završio rezultatom 3-3, Olmo je imao veliku ulogu u veznom redu. Iz 33 pokušaja uputio je 27 dobrih dodavanja.

Uz Lamiena Yamala i Nica Williamsa bit će jedan od najvažnijih igrača Španjolske na Europskom prvenstvu, a Euro će vjerojatno biti prekretnica u njegovoj karijeri, iako nije isključeno da se transfer iz Leipziga dogodi prije početak turnira u Njemačkoj.

RB Leipzig - 1. FC Union Berlin

Jedna od najvećih legendi njemačkog nogometa Philipp Lahm rekao je za Sky Sport da će Olmo biti najbolji igrač na Europskom prvenstvu. Ove riječi vesele Španjolce, ali i navijače velikana koji ga planiraju kupiti.

A popis timova koji prate Olma i namjeravaju ga dovesti sada je znatno porastao, nakon što je otkriveno da njegova oslobađajuća klauzula iznosi "samo" 60 milijuna eura. Cifra je to koju može izdvojiti gotovo svaka velika momčad u Europi, a u današnje vrijeme kada i kvalitetan igrač košta najmanje 100 milijuna, to izgleda kao dar koji se ne propušta.

International Friendly - Spain v Brazil

Ostaje samo vidjeti tko će na kraju biti najkonkretniji odnosno najbrži i tko će bivšeg igrača zagrebačkog Dinama dovesti u svoje redove. Mnogi vjeruju da bi to mogla biti Barcelona zbog reprezentativnih suigrača i jedne važne činjenice - Olmo je izdanak La Masije, au Zagreb je došao iz Barcelone i vjerojatno su boje katalonske momčadi nešto što Dani želi nositi.

A najviše se na Maksimiru vesele prodaji Olma. Dinamo je napravio zanimljiv posao s Leipzigom prilikom prodaje Španjolca 2020. godine. Za usluge ovog nogometaša plaćeni su 29 milijuna eura, a dogovoreno je i da Modrima pri sljedećem transferu pripada 20 posto zarade njemačkog kluba. Ako ga Leipzig proda za 60 milijuna eura, odbila bi se cifra koju su iskeširali Dinamu i maksimirski klub bi dobio oko šest milijuna eura.

Zagreb: Derbi hrvatskog nogometa između Dinama i Hajduka završen je bez pobjednika 1:1

Dani Olmo je u maksimirskoj momčadi odigrao ukupno 124 utakmice i upisao 34 pogotka uz 28 asistencija. Uz Barcelonu, za nogometnog majstora zainteresirani su i Chelsea, Manchester City, Real Madrid.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom
Ivanišević o raskidu s Novakom: Ne zanimaju me gotovi tenisači! A dobio sam već pet ponuda...
OTVORIO DUŠU

Ivanišević o raskidu s Novakom: Ne zanimaju me gotovi tenisači! A dobio sam već pet ponuda...

Sjeli smo na jednom divnom mjestu u Indian Wellsu. Lijepo smo popričali. O teških pet godina naše suradnje i o svemu što se događalo, od korone i svega, rekao je Ivanišević o prekidu suradnje s Novakom Đokovićem