Obavijesti

Sport

Komentari 5

Njihov 'Način života': Zamet je slavio uz navijački hit Riječana

Njihov 'Način života': Zamet je slavio uz navijački hit Riječana
1

Bijeli i Bili ove sezone igraju "chi fa meno" (tko će manje) pa jedni drugima poklanjaju nove šanse za popravni. Nakon subote, popravnog više nema, a ni produžna nastava nije u igri

VIDEO

Rijeka nije obranila naslov nogometnog prvaka Hrvatske niti se to moglo očekivati. Smanjenje klupskog proračuna bilo je najavljeno, prodaja igrača u toj je priči bila (i ostat će) ključna priča, neophodni temelj normalnog života riječkog nogometnog i sportskog ponosa. Konstatacije da je titulu uzeo nikad lošiji Dinamo su, koliko god točne, toliko, iz Rijekinog rakursa, besmislene.

Još su dva dana do utakmice s Hajdukom na Rujevici, do Jadranskog derbija u kojem Rijeci treba barem neriješeno da sezonu završi na drugom mjestu i time si priskrbi pola mjeseca više i odmora i priprema za sezonu 2018/19. tj. početak puta u kvalifikacijama odavno osigurane Europske lige.

Od početka tjedna derbi polako postaje kvarnerska tema br. 1, a svima na Kvarneru klub s Rujevice je - zajednički nazivnik. Ljubav prema Rijeci je amalgam koji veže i sve druge klubove na sjeveru Jadrana.

Jasno su to demonstrirali i dečki iz RK Zamet. Kadeti Zameta osvojili su treće mjesto na Prvenstvu Hrvatske, a slavilo se pjevajući jednu od riječkih nogometnih himni, Armadin "Način života". Rujevica je središte riječkog sportskog svemira. Zamet, Primorje, Kvarner, odbojkašice i odbojkaši, atletičarke i atletičari... Svi će preksutra na stadion gurati svoju Rijeku prema pobjedi nad Hajdukom.

Kadeti MRK Zamet - Način života

"Način života je da Rijeku volim ja...." Kadeti Rukometni klub "Zamet" - Rijeka bučno su proslavili osvajanje trećeg mjesta na prvenstvu Hrvatske uz pjesmu najdražeg kluba 👏👏👏🤾 I zato u subotu svi na stadion jer: "I protiv HNK Hajduk Split i protiv GNK Dinamo Zagreb bit ćemo uz tebe na svim tribinama" #ZajednosmoRijeka

Objavljuje NK Rijeka u 16. svibnja 2018

Bijeli i Bili ove sezone igraju "chi fa meno" (tko će manje) pa jedni drugima poklanjaju nove šanse za popravni. Nakon subote, popravnog više nema, a ni produžna nastava nije u igri. U subotu nešto prije 19 sati netko će na kraju biti drugi u Prvoj HNL, a netko morati prihvatiti utješnu nagradu.

Kvarner će stati iza svoje Rijeke. Zametovi klinci to jasno, pjesmom najavljuju.

Stiže novi reprezentativac Bosne i Hercegovine?

Stjepan Lončar veznjak je Širokog Brijega čiju je nadarenosti prepoznao veliki Robert Prosinečki pa ga pozvao u reprezentaciju Bosne i Hercegovine.

Dečku je 21 godina, a prema pisanju hercegovačkog portala Vrisak nastavak karijere najizgledniji mu je u - Rijeci. Lončara prati i Osijek, a HNL-duetu priču bi mogao pokvariti Udinese, poznat po najboljoj skautskoj mreži u Serie A.

Ugovor sa Širokim ističe mu 2020. godine, a trenutačna nogometna vrijednost talentiranog hrvatskog veznjaka procijenjena je na cca. pola milijuna eura.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići

Boysi iznenadili porukom upravi Dinama nakon kaveza Rujevice
UOČI FINALA KUPA

Boysi iznenadili porukom upravi Dinama nakon kaveza Rujevice

U Dinamu mogu posegnuti za recipročnim mjerama u finalu Kupa i dati Rijeci pet posto kapaciteta Maksimira, ali navijači "modrih" žele da im se omogući pristup kompletnoj južnoj tribini
Provokacija u centru Zagreba: Pred Pavasovićevim uredom izvjesili natpis 'Propala familija'
SPRDAJU SE S HAJDUKOM

Provokacija u centru Zagreba: Pred Pavasovićevim uredom izvjesili natpis 'Propala familija'

"Propala familija HNK Hajduk Split", stoji na transparentu koji je netko ostavio preko puta ureda bivšeg člana Hajdukova Nadzornog odbora u Jurišićevoj ulici u Zagrebu