Obavijesti

Sport

Komentari 0

NLB: Zagreb kod Radničkog propustio preuzeti vrh ljestvice

NLB: Zagreb kod Radničkog propustio preuzeti vrh ljestvice
1

Zagrebaši su upisali još jedan poraz u NLB ligi i umjesto 11 pobjeda, prepustili su vodstvo ljubljanskoj Olimpiji. Cedevita je izgubila u Vršcu u utakmici Eurocupa

VIDEO

Košarkaši Zagreba poraženi su u Kragujevcu od Radničkog 97-92 u produžetku u zaostaloj utakmici 14. kola NLB lige, te su tako propustili preuzeti vrh ljestvice...

Imao je Zagreb do ovog kola omjer od 10 pobjeda i šest poraza, a s pobjedom protiv Radničkog izjednačio bi se na vrhu s ljubljanskom Olimpijom koja je na omjeru od 11 pobjeda i 6 poraza.

"Mravi" su četiri minute prije kraja regularnog dijela imali prednost 78-69 nakon dviju vezanih trica Damira Mulaomerovića, ali do kraja su zabili samo tri koša, te je koš Marka Čakarevića odveo susret u produžetak (81-81) u kojem je Radnički izvoljevao devetu ovosezonsku pobjedu.

Zagreb je s 30 koševa predvodio Krunoslav Simon (trice 6/9), a dvoznamenkast su broj koševa upisali i Mario Kasun (16), Alex Renfroe (10) i Luka Žorić (10).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U redovima pobjedničke momčadi najefikasniji je bio Michael Lee s 22 koša, dok je Stevan Marković zabio 20.

Eurocup: Poraz Cedevite u Vršcu

Košarkaši zagrebačke Cedevite izgubili su dvoboj 1. kola Top 16 faze Eurocupa u skupini I, u Vršcu od Hemofarma s 86-73 (50-29). Cedevita je nastupila bez Marina Baždarića i Vedrana Vukušića, a odluka o pobjedniku je praktički pala već u 1. poluvremenu, kojeg je domaća momčad dobila s 21 košem prednosti, 50-29. U nastavku momčad Ace Perovića nije uspjela niti u jednom trenutku ugroziti pobjedu Hemofarma, kojeg je predvodio Jerome Jordan s 19 koševa i 7 skokova.

U Cedeviti je najbolji strijelac bio Bracey Wright s 25 koševa. Gađao je 4-9 za 2 poena, 4-8 za tricu i 5-7 iz slobodnih bacanja. Trent Plaisted je dodao 11 koševa, a Dontaye Draper i Tomislav Petrović po 10. Potpuno je zakazao Corsley Edwards koji je zabio samo 2 poena, a iz igre je šutirao 0-7. Podsjećamo, u utorak je UNIKS iz Kazana kao domaćin pobijedio Gran Canariju sa 67-64. Cedevita će u 2. kolu 25. siječnja ugostiti UNIKS.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu