Obavijesti

Sport

Komentari 52

Nogomet u blatu: Na ovom će travnjaku igrati Dinamo i Rudeš

Nogomet u blatu: Na ovom će travnjaku igrati Dinamo i Rudeš

Rudeš će pokušati iskoristiti prednost domaćeg terena u osmini finala Kupa protiv Dinama. Travnjak je više velika blatna površina nego travnjak, a Rudešani nisu pristali na zamjenu domaćinstva

Jedna utakmica, uglavnom domaći teren za slabiju momčad i prilika za pobjedu protiv velikog favorita. Uglavnom je to većina utakmica prvog i drugog kola Hrvatskog nogometnog kupa, a slabija momčad često ima i mnogo domaćih simpatizera kraj terena. Ovaj put to tako neće biti zbog trenutne pandemije, ali Rudeš će protiv Dinama, moglo bi se reći, imati dobru prednost domaćinstva.

POGLEDAJTE VIDEO: Travnjak u Rudešu

Pokretanje videa ...

Trener Dinama Zoran Mamić spominjao je kako Rudeš ne pristaje na promjenu domaćinstva, danas je i službeno potvrđeno kako nema govora o zamjeni. A vidimo i zašto - teren više izgleda kao velika blatna površina nego nogometni travnjak, što bi Rudešu moglo pomoći protiv Dinama.

Rotterdam: Dinamo i Feyenoord igraju utakmicu 5. kola UEFA Europske lige

Po ovakvom se terenu domaći imaju čemu nadati, a uz malo bi sreće mogli dobro namučiti Dinamo jer su uvjeti za igru - rubni. Bilo kako bilo, sudac će još prije susreta odlučiti je li teren povoljan za igru, a ako će biti, mogla bi nas čekati jedna malo manje nogometna, ali vjerojatno veoma zanimljiva utakmica.

Podsjetimo, susret Rudeša i Dinama u osmini finala Kupa na rasporedu je u srijedu, 16. prosinca, s početkom u 13 sati u zagrebačkoj četvrti Rudeš, uz prijenos na HNTV-u.

Od 16 sati u osmini finala Kupa sastaju se Varaždin i Rijeka.