Sport

Komentari 23

Nogometaš joj napravio dijete pa ju ostavio: I Ronaldo mi se javio, bio je baš šokiran...

Nogometaš joj napravio dijete pa ju ostavio: I Ronaldo mi se javio, bio je baš šokiran...

Jaqueline Sousa bila je u dvogodišnjoj aferi s oženjenim i za sada nepoznatim nogometašem Premiershipa protiv kojeg je podigla tužbu, te je tražila dokazivanje očinstva

Da, Cristiano mi se javio. Svi su bili šokirani kad su to čuli. Smatra da se igrač prema meni ponio neodgovorno i osudio je takvo ponašanje. Nogometaši su jedini koji su znali za našu vezu od početka i upoznati su sa svime što se događalo. Drago mi je da nisam sama, rekla je Jaqueline Sousa. 

POGLEDAJTE VIDEO: Georgina Rodriguez uskoro dobiva reality seriju

Hostesa je prije mjesec dana otkrila za engleski tabloid The Sun da joj je neimenovani nogometaš tijekom dvogodišnje afere napravio dijete, a nakon što je zvijezda Premier lige saznala da je Sousa trudna, veza je pukla.

- Cijelo vrijeme mi je slao poruke, čak i s vjenčanja. Prekinula sam s njim noć kada se oženio jer je to sve bilo previše za mene. Potrošila sam svu energiju na njega. Iscrpilo me psihički i fizički, što sam mu napisala u poruci. Njegov mi je brat čak poslao poruku u kojoj je rekao da je bio vrlo zabrinut za brata tijekom vjenčanja jer je razmišljao o meni - ispričala je Jaqueline. 

Nakon što je nogometašu obznanila sretnu vijest, pusta obećanja pala su u vodu i sve je za hostesu krenulo nizbrdo. 

- Ponašao se kao da nikad nisam postojala i da se nikada nismo upoznali. Nije pokušao stupiti u kontakt sa mnom i pitati kako sam ja ili dijete, jesam li sama ili sa svojom obitelji. Bila sam sama, mislila sam da sam u bajci, ali ona se pretvorila u noćnu moru -rekla je Jaqueline.

Hostesa je preko odvjetnika upravi kluba poslala pismo u kojem nogometaša obavještava da je podnijela zahtjev za očinstvom nad njihovom devetomjesečnom kćerkom i utvrđivanjem obveze plaćanja alimentacije.

Prema pisanjima Tuttosporta, na njezinu stranu stao je Cristiano Ronaldo, a navodno su i brojni drugi igrači kontaktirali Jaqueline kako bi joj pružili podršku. 

Predmet bi pred sud i javnost mogao na red doći u listopadu kada bi moglo i biti otkriveno ime igrača koji joj je napravio dijete. 

Najčitaniji članci