Obavijesti

Sport

Komentari 4

Nogometna legenda Petr Cech potpisao za klub hokeja na ledu

Nogometna legenda Petr Cech potpisao za klub hokeja na ledu
2

Petr Cech debitirat će u nedjelju kao hokejaš na ledu. Nogometne travnjake i golmanske rukavice zamijenio je hokejaškom palicom i pakom, a iz kopački je uskočio u klizaljke...

VIDEO

Petr Čech je potpisao za klub hokeja na ledu - Guildford Phoenix do kraja sezone, a u nedjelju će debitirati za svoj novi klub. Na kraju prošle sezone, slavni golman je "okačio kopačke o klin", ali je i dalje radio kao savjetnik na Stamford Bridgeu. 

No, Čech je poznat i kao ljubitelj hokeja na ledu, pa nije čudno da je izabrao nastaviti profesionalnu karijeru u tom sportu. Radeći u Chelseaju, bivši golman Arsenala i "bluesa", trenirao je i sa svojim novim klubom u isto vrijeme. 

Poziciju neće mijenjati niti na ledu. I ondje će čuvati mrežu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Jedva čekam zaigrati s novim klubom. Nadam se da ću moći pomoći ovoj mladoj momčadi da ostvari svoje ciljeve u sezoni - najavio je Čech pa dodao:

- Želim igrati što više utakmica. Kad god budem mogao, igrat ću. To je sport koji sam igrao kao mali i veselim se što ću mu se vratiti.

Trener Pheonixa Andy Hemmings oduševljen je dolaskom Čecha: 

- Dolazak Petra puno nam znači. On je odličan dečko koji voli trenirati i jedva čekam vidjeti njegov debi - zadovoljno govori trener. 

Čech je u karijeri u 202 utakmice sačuvao mrežu netaknutom kroz 15 godina golmanskog staža od čega 11 godina s Chelseajem i četiri s Arsenalom. Četiri je puta osvojio Premiership, isto toliko puta FA Kup, a tri puta je uzimao Carabao Kup i jednom "kantu" Lige prvaka (2011./2012.) s Chelseajem.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu