Obavijesti

Sport

Komentari 10

Nogometni reprezentativci u 'humanitarci' oduševili publiku

Nogometni reprezentativci u 'humanitarci' oduševili publiku
6

Humanitarni turnir koji je hrvatski reprezentativac Vukojević organizirao u Bjelovaru je okupio 2500 gledatelja. Srna, Dudu, Kovačić, Badelj i ostali oduševili su potezima

VIDEO

Bjelovare, veliko ti hvala, kazao je Ognjen Vukojević, nogometni reprezentativac, gledateljima i sugrađanima koji su poput košnice ispunili školsko-sportsku dvoranu u nedjelju navečer povodom humanitarnog nogometnog susreta koji je on organizirao. 

Dodao je kako je sretan što on i njegovi prijatelji i suigrači mogu pomoći rodnom gradu, na čemu im se on u ime svih žitelja Bjelovara posebno zahvalio. 

Na njegov poziv na bjelovarski parket pred više od 2500 gledatelja istrčali su njegovi prijatelji i sportski kolege i oduševili gledatelje ne samo svojim nogometnim umijećem već i velikom humanitarnom gestom. Okupili su se kako bi u 40-minutnom susretu protiv selekcije malonogometnog turnira „Bjelovarska zima“ kompletan prihod namijenili Dječjem odjelu bjelovarske bolnice. 

S druge pak strane publika je znala svaki potez nagraditi pljeskom i ovacijama. Bjelovar, grad rukometa, ne pamti takvu atmosferu još iz onih vremena kada su Bjelovarčani „tutnjali“ rukometnom Europom i postali europski prvaci. Na poluvremenu susreta, dok je Joe Šimunić tehniciranjem pokazao da s loptom može poput najvećih artista, kapetan „vatrenih“ Darijo Srna je kazao kako su on i njegovi suigrači, Kelava, Šimunić, Vida, Vukojević, Badelj, Mateo Kovačić, Vugrinec, Eduardo i Alen Maras sakupili 50 000 kuna koji su darovali za bolnicu. 

No, uz virtuozne poteze gledatelje su pojedini igrači svojim potezima poput Srne nasmijavali do suza. On je loptu koja mu je dolazila iz zraka primio ispod dresa i pretrčao pola igrališta ne dirajući je rukom i potom na gol crti ispustio na nogu i postigao gol. Svih 16 golova (po 8 sa svake strane) bili su atraktivni i neponovljivi, tako da će gledateljima ovaj susret ostati dugo u sjećanju. Nogometni velikani još jednom su pokazali i veliko srce, na što su im u ime Grada, Županije i Opće bolnice zahvalili gradonačelnik Antun Korušec, župan Miroslav Čačija i ravnateljica dr. Vesna Lovčić. Možda je cijelu akciju najbolje opisao prvi čovjek Bjelovara, A. Korušec, koji je kazao kako su Ogiju roditelji odgojem usadili ljubav prema rodnom gradu. 

Suci susreta Bruno Marić, Ante Đerek i Ivan Župan, te voditeljski par Mila Horvat i Dražen Kocijan dali su ovom susretu dodatni draž. Kako su ulaznice od 20 kuna bile razgrabljene u rekordnom roku, mnogi su ostali pred vratima dvorane.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli
POLUFINALE LIGE PRVAKA

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli

Bayern München i Real Madrid remizirali su u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka (2-2). Za domaćina su zabili Sane i Kane, no gosti su se opet izvukli golovima Viniciusa

VIDEO Dodir majstora: Modrić 'frapirao' navijače na treningu
GENIJALAC S LOPTOM

VIDEO Dodir majstora: Modrić 'frapirao' navijače na treningu

Realovci su trenirali na Allianz Areni u Münchenu uoči polufinala Lige prvaka, a Modrić je bio posebno raspoložen. S dvije majstorije je oduševio navijače i na sjajan način najavio utakmicu
UŽIVO Polufinale Lige prvaka, evo gdje gledati Bayern - Real
OD 21 SAT

UŽIVO Polufinale Lige prvaka, evo gdje gledati Bayern - Real

Želimo se izolirati od drugih stvari u ovoj utakmici. Važno je da imamo slobodu kako bi odigrali vrhunsku utakmicu. Dat ćemo sve od sebe kako bi pobijedili, znamo kakva je situacija za uzvrat, najavio je trener Bayerna