Sport

Komentari 46

Pogledajte Novakovu feng-shui vilu, kupio ju je za 10 mil. eura

Pogledajte Novakovu feng-shui vilu, kupio ju je za 10 mil. eura

Đoković je vilu u Marbelli kupio za deset milijuna eura nakon što je u njoj boravio za vrijeme karantene koja je bila na snazi u Španjolskoj. Luksuzna vila ima devet spavaćih soba, teniski teren i kućno kino

Nakon drame koju je proživljavao u Australiji zbog problema s vizom i konačne deportacije, srpski tenisač Novak Đoković (34) odlučio je preurediti kuću za odmor u Španjolskoj u feng shui stilu, javlja The Sun.

Prvi reket svijeta unajmio je vrhunski tim dizajnera i arhitekata kako bi vilu vrijednu deset milijuna eura u Marbelli pretvorio u raj. 

Objekt gleda na luksuzno odmaralište Costa del Sol, a očekuje se da bi se Đoković ovog ljeta mogao vratiti na imanje kako bi odobrio završne radove uključujući i konačne 'feng-shui' detalje čija su dva temeljna čimbenika - harmonija i ravnoteža. 

- Nije važno čime se baviš, u suštini smo svi isti i svi moramo ući u sebe kako bismo iz drugačije perspektive promatrali sve ono što se događa u nama. Kada odemo unutra, mi ugasimo svjetlo za vanjski život i pokušavamo smiriti svoj um i energiju. A zašto to pokušavamo? Zato što, na kraju krajeva, svi tražimo ljubav, sreću i harmoniju. Kako bismo ih našli, moramo uspostaviti vezu s božanskom svjetlošću - rekao je svojevremeno prvi reket svijeta. 

Srpski tenisač luksuznu vilu s devet soba, teniskim terenom, teretanom i kućnim kinom, kupio je prije dvije godine nakon što ju je unajmio za 9500 eura tjedno za vrijeme karantene u Španjolskoj. 

- Kada završi renovacija, Casa Perla će imati čisti feng shui stil -  rekao je izvor španjolskom portalu. 

Kupaonice, kuhinja i jacuzzi će također biti u spomenutom stilu čiji temelji su elementi drva, vatre, zemlje, metala i vode. 

Najčitaniji članci