Sport

Komentari 4

Nole kolege odveo u izlazak: On ostao bez majice, Zverev plesao s kantom na glavi, bili do jutra

Nole kolege odveo u izlazak: On ostao bez majice, Zverev plesao s kantom na glavi, bili do jutra

Najbolji srpski tenisač bio je u centru pažnje zbog sjajnog raspoloženja pa je tako svoje goste zabavljao i plesom, ali i pjevanjem, a u jednom je trenutku ostao i bez majice

Nakon teniskog spektakla 'Adria tour' Novak Đoković je odveo kolege i prijatelje u jedan beogradski noćni klub gdje su se zabavljali do ranih jutarnjih sati.

Najbolji srpski tenisač bio je u centru pažnje zbog sjajnog raspoloženja pa je tako svoje goste zabavljao i plesom, ali i pjevanjem, a u jednom je trenutku ostao i bez majice. U jednom je trenutku kraj klavira pjevao balade, a onda se ustao pa zapjevao hit Miroslava Ilića 'Luckasta si ti'. Njegov kolega Filip Krajinović nije puno posustajao za Noletom.

Najbolji njemački tenisač, Alexander Zverev, posebno se opustio. U jednom je trenutku čak stavio kantu na glavu i s njom plesao. Jedan je gost čak u prostoriji izvodio 'worma' ('crva') po podu.

U društvu s tenisačima bile su i djevojke i supruge, kao i popularni srpski glumac Miloš Biković koji je snimao Instagram storyje i tako svima pokazao kako su se ludo proveli.

Najčitaniji članci