Obavijesti

Sport

Komentari 4

Nova povijesna večer u NBA-u: S 20 godina zabio je 50 koševa

Nova povijesna večer u NBA-u: S 20 godina zabio je 50 koševa

Milwaukee Bucksi su na gostovanju kod najlošije momčadi lige Houston Rocketsa doživjeli dvije loše stvari, izgubili su utakmicu sa 136-143, a ozlijedio im se Antetokounmpo. Zato je za Rockete briljirao Kevin Porter Jr.

VIDEO

Košarkaši Brooklyn Netsa učvrstili su se na prvom mjestu ljestvice Istočne konferencije NBA lige 130-113 gostujućom pobjedom protiv Indiana Pacersa.

POGLEDAJTE VIDEO: Kobe Bryant mural

Pokretanje videa...

Kobe Bryant mural 00:31

Netsi su u Indianapolis došli bez Jamesa Hardena i Kyriea Irvinga, pa je utakmicu u svoje ruke uzeo Kevin Durant s 42 koša i deset asistencija. Pacersima, koji su pali na deveto mjesto istoka, nije bilo dovoljno 36 ubačaja Carisa LeVerta.

Brooklyn je na vrhu Istoka s omjerom pobjeda i poraza 43-20, te imaju dvije pobjede više i poraz manje od drugih Philadelphia 76ersa, dok je Indiana pala na 29-33.

NBA: Brooklyn Nets at Indiana Pacers

Milwaukee Bucksi su na gostovanju kod najlošije momčadi lige Houston Rocketsa doživjeli dvije loše stvari, izgubili su utakmicu sa 136-143, a usto im se nakon samo 46 sekundi ozlijedio i najbolji igrač Giannis Antetokounmpo. Dvostruki najkorisniji igrač lige morao je napustiti utakmicu zbog ozljede desnog gležnja te je nepoznato koliko dugo će izbivati.

Vrhunsku utakmicu u momčadi Rocketsa odigrao je Kevin Porter mlađi s 50 ubačaja i 11 asistencija te s 20 godina postao najmlađi igrač s takvim učinkom. Dosad je rekord držao LeBron James. Christian Wood je dodao 31, a Kelly Olynyk 24 uz 13 skokova. Buckse su predvodili Khris Middleton s 33, Bryn Forbes s 30 i Jrue Holiday s 29 pogodaka i deset asistencija.

NBA: Minnesota Timberwolves at Houston Rockets

Denver Nuggetsi ostvarili su četvrtu pobjedu zaredom svladavši na svom terenu Toronto Raptorse sa 121-111 te stigli nadomak Los Angeles Clippersa na trećem mjestu Zapada. Najefikasniji u dresu Nuggetsa bio je Michael Porter s 23 koša, Nikola Jokić je dodao 19 uz 11 skokova. Raptorse, koji su sve dalje od doigravanja, predvodio je OG Anunoby s 25 ubačaja.

Denver je četvrti na Zapadu s omjerom 42-21, dok su treći Clippersi na 43-21. Toronto je, pak, 12. na Istoku s 26-37, dok je 10. Washington, koji drži posljednje mjesto koje vodi u "play-in", na 28-34.

NBA: Golden State Warriors at Minnesota Timberwolves

Minnesota Timberwolvesi, koji su odavno izgubili sve izglede za doigravanje, ostvarili su četvrtu pobjedu zaredom iznenadivši Golden State Warriorse sa 126-114. Ovo je najduži pobjednički niz Minnesote još od studenog 2018. Ricky Rubio s 26 i Anthony Edwards s 25 koševa predvodili su Wolvese, dok je Stephen Curry ubacio 37 za Warriorse.

Minnesota je pretposljednja, 14. na Zapadu s 20-44, dok su Warriorsi 10. s 31-32.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu