Obavijesti

Sport

Komentari 47

Nova VAR-drama! Cityju opet uzeli slavlje protiv Tottenhama

Nova VAR-drama! Cityju opet uzeli slavlje protiv Tottenhama
1

Tottenham je prva momčad koja je ove godine uspjela izbjeći poraz u Premiershipu na Etihadu nakon 15 uzastopnih pobjeda "građana". I to nakon situacije koja je jako podsjetila na prošlosezonsku u Ligi prvaka

VIDEO

U derbiju 2. kola engleske Premier lige Manchester City i Tottenham odigrali su 2-2 (2-1), iako su gosti iz Londona svega dvaput uspjeli poslati loptu u okvir gola, ali je oba puta kapitulirao domaći golman Ederson.

Aktualni prvak je dvaput vodio, a Tottenham je uspio s dva udarca u okvir vrata otići s Etihada neporažen. Raheem Sterling je za 1-0 pogodio glavom u 20. minuti, a ubacio je Kevin De Bruyne.

Samo tri minute poslije Erik Lamela je preciznim udarcem sa 23 metra izjednačio. Na novi gol gledatelji su čekali do 35. minute, kad je De Bruyne još jednom bio asistent, a njegov oštar ubačaj s desne strane majstorski je u mrežu skrenuo Kun Aguero.

Provjereni Pocchetinov džoker Lucas Moura zaslužan je za drugi izjednačujući gol tek što je ušao u igru. Udarac iz kuta izveo je Lamela, a Moura nadvisio sve igrače te glavom poslao loptu pod prečku.

U završnici dvoboja Gabriel Jesus je zabio za 3-2, ali je intervencijom VAR-a gol nakonadno poništen jer je do Brazilca lopta došla nakon što se odbila od ruke Laportea.

Slična situacija zbila se u uzvratu četvrtfinala prošlosezonske Lige prvaka na Etihadu. Raheem Sterling u nadoknadi je zabio gol za 4-4 koji bi "građanima" jamčio prolazak dalje, ali je poništen nakon korištenja VAR-a zbog zaleđa.

Premier League - Manchester City v Tottenham Hotspur

Tottenham je tako postao prva momčad u ovoj kalendarskoj godini koja je neporažena napustila Etihad u utakmicama Premier lige nakon 15 utakmica iako je statistika bila značajno na strani domaće momčadi koja je uputila čak 30 udaraca, od čeka 10 u okvir, dok je londonska momčad samo triput zapucala, a oba udarca u okvir gola završila su u mreži.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 47
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica