Obavijesti

Sport

Komentari 16

Čolak i Malmö dobili četiri gola kod Lovrena, trijumf Pašalića

Čolak i Malmö dobili četiri gola kod Lovrena, trijumf Pašalića
3

U prvom terminu u akciji su bila trojica hrvatskih nogometaša, Zenit je s Lovrenom na klupi s 4-0 pobijedio Čolakov Malmö, dok je Pašalić dobio 15 minuta u pobjedi 1-0 nad Young Boysima

VIDEO

Nogometaši ruskog prvaka Zenita svladali su kao domaćini švedski Malmo s 4-0, a Atalanta je u Bergamu s 1-0 bila bolja od švicarskog Young Boysa u prvim utakmica 2. kola Lige prvaka odigranih u srijedu. 

Uvjerljivu pobjedu Zenita najavio je već u 9. minuti 24-godišnji brazilski napadač Claudinho svojim prvim pogotkom u Ligi prvaka. U 49. minuti prednost ruske momčadi udvostručio je ruski reprezentativac Daler Kuzjajev, da bi u 80. minuti 27-godišnji Aleks Sutormin preciznim udarcem s 20-ak metara pogodio za 3-0. Konačnih 4-0 postavio je brazilski veznjak Wendel.

Champions League - Group H - Zenit Saint Petersburg v Malmo FF

Švedski prvak je od 53. minute igrao s desetoricom igrača, jer je na asistenciju VAR-a grčki sudac Sidiropoulos isključio Anela Ahmedhodžića zbog igranja rukom kojim je spriječio izglednu situaciju za pogodak.

Hrvatski reprezentativac Antonio Mirko Čolak je bio u početnoj postavi švedske momčadi, a igrao je do 63. minute. Dejan Lovren je ostao na klupi za pričuve Zenita.

Zenit se pobjedom privremeno probio na prvo mjesto skupine H s tri boda. Toliko ih, uz utakmicu manje, imaju Juventus i Chelsea, a Malmo je na začelju bez bodova.

U Bergamu je jedan pogodak odlučio pobjednika, a postigao ga je iz neposredne blizine talijanski reprezentativac Matteo Pessina u 68. minuti, nakon otete lopte i ubačaja Kolumbijca Duvana Zapate.

Hrvatski reprezentativac Mario Pašalić zamijenio je strijelca pobjedničkog pogotka u 74. minuti.

Champions League - Group F - Atalanta v BSC Young Boys

Atalanta je s četiri boda vodeća u skupini F, ispred Young Boysa koji imaju tri boda. Uz utakmicu manje Villarreal ima jedan bod, a Manchester United je bez bodova.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Čistio je štale, nitko nije htio s njim na basket, zezali ga da je debeo. Sad je treći put MVP...
JOKIĆEVA ŽIVOTNA PRIČA

Čistio je štale, nitko nije htio s njim na basket, zezali ga da je debeo. Sad je treći put MVP...

Nikola je bio užasan. Mislim, stvarno užasan. Ne možete zamisliti koliko je bio loš, prisjetio se Nikolin brat utakmice u kojoj ga je skautirala Barcelona. Tamo nije otišao, ali zato je danas na vrhu košarke

VIDEO Izveo korner pa čudesno spriječio šansu nevjerojatnim trkom od 80 m: Kako ide Luka!
KAO MLADIĆ

VIDEO Izveo korner pa čudesno spriječio šansu nevjerojatnim trkom od 80 m: Kako ide Luka!

Nakon kornera koji je rezultirao kontrom Bavaraca, čudesni je trk potegnuo Luka Modrić jer je to bila velika šansa gostiju za odlazak na 2-0 i praktički završetak utakmice. Ali, sve je spasio kapetan 'vatrenih'
U prometnoj nesreći poginuo je hrvatski stolnotenisač (28)
TRAGEDIJA

U prometnoj nesreći poginuo je hrvatski stolnotenisač (28)

Prerani odlazak našeg dragog Luke šokirao nas je sve toliko da još uvijek ne možemo vjerovati da se to dogodilo, napisali su iz kluba poginulog