Obavijesti

Sport

Komentari 11

Novak opleo po sucima i Roland Garrosu: 'Netko će nastradati'

Novak opleo po sucima i Roland Garrosu: 'Netko će nastradati'

Može se dogoditi da se netko poklizne, može se ozlijediti. Možda se preko televizije te stvari ne vide, ali za nas je to stvarno opasno, rekao je Novak Đoković nakon pobjede. Suci nisu htjeli zatvoriti krov na vrijeme

VIDEO

Novak Đoković pobijedio je Galana Riverosa u trećem kolu Roland Garrosa i plasirao se u osminu finala prestižnog Grand Slama. Đoković je s uvjerljivih 3-0 (6-0, 6-3, 6-2) izbacio kolumbijskog tenisača pa bez suzdržavanja opleo po sucima i organizatorima turnira.

POGLEDAJTE VIDEO: Đokovićev mural u Sarajevu

Pokretanje videa...

Mural Đokoviću kraj Sarajeva 01:13

- Pričao sam sa supervizorom prije meča i moje pitanje, kada sam vidio nebo, bilo je zašto krov odmah ne zatvorimo i tako odigramo cijeli meč? Vidio sam prognozu i uopće nije izgledalo dobro. Kad je kiša počela, sudac u stolici mislio je da se može igrati. Razumio bih da nije bilo krova, ali ovo je upravo razlog zbog kojeg krov postoji. Mislim da smo zbog toga izgubili dosta vremena što je utjecalo na naš meč, možda i na još neki. Gubite vrijeme dok se krov zatvori, natopi se jedna strana terena i onda morate čekati. Da, mislio sam da je pogrešna odluka da se krov ne zatvori odmah - rekao je bijesni Đoković nakon meča.

French Open

Đoković je imao što za reći i na račun supervizora, koji nisu htjeli odmah zatvoriti krov već su čekali da kiša počne padati iako je bilo pitanje trenutka kada će se to dogoditi.

- Što se tiče odluka supervizora, to nije u mojim rukama. Ja mogu reći što imam, ali ako oni donesu odluku da se igra bez krova po blatu onda to moram prihvatiti. Može se dogoditi da se netko poklizne, može se ozlijediti. Možda se preko televizije te stvari ne vide, ali za nas je to stvarno opasno. Ponekad je čudno kada ljudi dolaze u običnim cipelama i provjeravaju teren, to mi je sve malo čudno, dolaze u nekim običnim tenisicama. Ako već provjeravaš je li klizavo onda barem obuci tenisice za zemlju. To mi je malo kontradiktorno. Ti kao sudac (ili supervizor) imaš tu moć reći da se nastavi ili prekine, a nisi obučen kako treba da bi osjetio ono što mi osjećamo na terenu.

French Open

Srpski tenisač imao je što za reći i na račun linijskih sudaca. Nakon što je sutkinju na US Openu pogodio lopticom zaradio je diskvalifikaciju.

- Uz sve moje poštovanje prema tradiciji i kulturi ovog sporta, kada je riječ o ljudima koji su prisutni na terenu uključujući i linijske suce, ne vidim zašto svaki turnir na svijetu u ovoj tehnološkoj eri ne bi koristio ono što smo imali u New Yorku na US Openu i Mastersu Cincinnati. Tehnologija je toliko napredovala, nema razloga da držimo suce na terenu. To je moje mišljenje - rekao je i dodao:

- Razumijem da je tehnologija skupa, ekonomski problem je tu. Ipak, osjećam da se krećemo ka tome i prije ili kasnije neće biti razloga da imamo linijske suce. U redu za sakupljače loptica, ali linijski suci, ne vidim zašto bi tu ostali. Možda vi možete reći neki značajan razlog zašto bismo se držali tradicije. Tada bi vjerojatno imao manje šanse da napraviti ono što sam napravio u New Yorku.

Drama na US Openu: Đoković pogodio sutkinju lopticom u glavu pa su ga diskvalificirali!
Drama na US Openu: Đoković pogodio sutkinju lopticom u glavu pa su ga diskvalificirali!
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom