Obavijesti

Sport

Komentari 17

Novi kiks Manchester Cityja, samo bod kod slabog QPR-a

Novi kiks Manchester Cityja, samo bod kod slabog QPR-a
1

Manchester City bio je u ovoj utakmici bolja momčad s boljim prilikama, ali slaba je to utjeha momčadi Roberta Mancinija koja je prednjačila u udarcima u okvir gola 7-3

VIDEO

Aktualni engleski prvaci, nogometaši Manchester Cityja, napravili su korak unazad u borbi za obranu naslova, odigravši u 24. kolu Premiershipa skromnih 0-0 na Loftus Roadu kod ''fenjeraša'' QPR-a…

Manchester City bio je u ovoj utakmici bolja momčad s boljim prilikama, ali slaba je to utjeha momčadi Roberta Mancinija, koja je prednjačila u udarcima u okvir gola 7-3, kao i u pokušajima izvan okvira 8-2.

U prvom poluvremenu je Zabaleta nakon ubacivanja Silve glavom pogodio gredu u 20. minuti. Odličan pokušaj Barryja u 43. minuti je vrhunski zaustavio vratar domaćina, Brazilac Julio Cesar, koji je bio na visini zadatka i u nastavku kada je sjajno zaustavio pokušaj Silve, kao i u još nekoliko navrata. Gostima nije pomogao niti ulazak u igru Edina Džeke u 59. minuti, koji je u tri prethodne utakmice protiv QPR-a, uvijek u pobjedama svog sastava, redovito bio strijelac. Ne i ovoga puta, iako je imao šansu.

Gostujućoj obrani je najviše problema svojim prodorima zadavao Marokanac Adel Taarabt. Jednom prilikom u prvom dijelu je Cityjev vratar Joe Hart izvrsno zaustavio njegov pokušaj.

Utakmicu bez golova odigrali su također Sunderland i Swansea, iako je velški klub dominirao i prikazao puno više, te je bio znatno bliže pobjedi.

Newcastle je slavio u gostima kod Aston Ville 2-1 čime je prekinuo lošu seriju, jer je u prethodnih pet rundi osvojio samo jedan bod. Moussa Sissoko, pojačanje ovoga siječnja iz Toulousea, koji je povećao ionako mnogobrojnu koloniju francuskih nogometaša u momčadi ''svraka'', fino je gurnuo loptu u prostor za Cissea, koji je u 19. minuti doveo goste u vodstvo iskosa s desne strane. Fantastičan pogodak iz daljine, udarcem desnom nogom, postigao je za povećanje vodstva Yohan Cabaye u 31. minuti. Računajući od kolovoza 2011. godine, ovo je Francuzu bio već peti gol postignut izvan kaznenog prostora. Niti jedan igrač u Premiershipu nema bolji učinak po tom kriteriju. Aston Villa, koja je osvojila samo dva boda u zadnjih sedam ogleda, uspjela je tek ublažiti poraz golom Bentekea u 49. minuti iz kaznenog udarca.

Stoke je na svom terenu vodio 2-0 protiv Wigana golovima Shawcrossa u 23. minuti i  Croucha u 48. Gosti su na kraju ipak uspjeli osvojiti jedan bod, najviše zahvaljujući Škotu Jamesu McArthuru, koji je prvo zabio gol u 50. minuti, a onda je 11 minuta kasnije lijepo glavom asistirao Di Santu, strijelcu za konačnih 2-2.

Premiership, 24. kolo:

QPR – Manchester City 0-0

Sunderland – Swansea 0-0

Aston Villa – Newcastle 1-2 (Benteke 49 – 11 m - / Cisse 19, Cabaye 31)

Stoke – Wigan 2-2 (Shawcross 23, Crouch 48 / McArthur 50, Di Santo 61)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome