Obavijesti

Sport

Komentari 36

Novi 'modri' Brazilac: Cufreov nasljednik zove se Ricardinho

Novi 'modri' Brazilac: Cufreov nasljednik zove se Ricardinho
1

Sportskog direktora Dinama Zorana Mamića oduševio je Brazilac (26) koji igra u švedskome Malmöu. Želi ga dovesti prije no što se uključe Atletico Madrid i Werder

VIDEO

Leandro Cufre sve je bliže odluci da na kraju sezone napusti Maksimir. Dugo se lomio, vagao, ponuđen mu je i posao u Dinamu, no Argentinac je, čini se, odlučio poći put domovine. Sportski direktor Zoran Mamić odmah je reagirao i na mjesto lijevog bočnog odlučio dovesti Ricardinha (26). Brazilca u Švedskoj obožavaju, u 59 nastupa za Malmö zabio je tri gola, ali ima i čak 17 asistencija. 

Izvodi sve prekide, a posebno je opasan iz slobodnih udaraca. Upravo je tako zabio dva gola, s dvadesetak metara s desne strane.

Šveđani su ga spremni pustiti za malo manje od tri milijuna eura, što Dinamu i nije problem, no u igru su se uključile i velike “mačke”, Atletico Madrid i Werder Bremen. 

Zato je Zoki odlučio taj posao što prije riješiti i vjerojatno će sljedećih dana u Švedsku.  

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Osim naslova švedskog prvaka, Ricardinho ima dva brazilska trofeja. S Coritibom je dvaput osvojio Campeonato Paranaense, 2004., kad je imao 19 godina, i 2008. godine.

U Švedsku je stigao 2010. i u prvoj sezoni, kako kažu švedski mediji, bio ponajbolji igrač lige. Gotovo da nije bilo Malmöova gola u kojem Ricardinho nije sudjelovao. 

Njegovim dolaskom Vaha bi riješio pitanje lijevog bočnog, a dobio bi igrača koji je istodobno izrazito aktivan u napadu, što baš i nije bio slučaj s Cufreom. Dinamo bi mu ponudio višegodišnji ugovor.

Osobni karton

Ricardo Ferreira (26)

Klub: Malmö

Nastupi: 59

Cijena: 2,5 milijuna eura

Pozicija: Lijevi bočni

Dinamo gubi bitku, Papac u Englesku?!

Lijevom bočnom Glasgow Rangersa, Saši Papcu, na ljeto istječe ugovor. Dinamo bi mu dao 500.000 eura na godinu, no problem je što mu Birmingham City nudi gotovo dvostruko. Dinamove su jedine šanse da mu ponudi višegodišnji ugovor i da se Saša zaželio kuće.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 36
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića