Obavijesti

Sport

Komentari 4

Novi život za 'svrake': 250 mil. eura za slaganje momčadi...

Novi život za 'svrake': 250 mil. eura za slaganje momčadi...
1

Ova investicija je prva u nizu trogodišnjih injekcija u redove "Svraka", a u planu razvoja kluba koji je napisan na 350 stranica, su i nova komercijalna sponzorstva...

VIDEO

Novi saudijski vlasnici engleskog premierligaša Newcastle Uniteda uložit će u klub čak 250 milijuna eura kako bi se "Svrake" vratile u Ligu prvaka gdje su posljednji put igrale u sezoni 2002/03.

Dok se čeka službena potvrda Premier lige o promjeni vlasnika Newcastle Uniteda, na St. James Parku se već slaže nova momčad.

Fond za javna ulaganja Saudijske Arabije (PIF), kojem je na čelu princ Mohammadu bin Salman, odlučio je za 343 milijuna eura kupiti klub od Mikea Ashleya, a novi vlasnici su osigurali i 250 milijuna eura ulaganja u momčad i obnavljanje kluskih objekata, te akademije, objavili su engleski mediji.

Ova investicija je prva u nizu trogodišnjih injekcija u redove "Svraka", a u planu razvoja kluba koji je napisan na 350 stranica, su i nova komercijalna sponzorstva.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Menadžer Steve Bruce dobit će za slaganje momčad oko 250 milijuna eura, a prvi cilj je povratak "Svraka" u Ligu prvaka gdje su zadnji put bili u sezoni 2002/03.

Newcastle United je te sezone prošao prvi krug natjacanja osvojivši drugo mjeso u skupini iza Juventusa, dok je u drugoj rundi ispao nakon što je bio treći iza Barcelone i Intera.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...