Obavijesti

Sport

Komentari 177

Caktaš nakon remija Hajduka poručio navijačima: Jedite go...

Caktaš nakon remija Hajduka poručio navijačima: Jedite go...
6

U derbiju 16. kola Prve HNL Hajduk i Lokomotiva na Poljudu su odigrali bez pobjednika 0-0. Igrač Splićana Caktaš nakon utakmice imao je poruku za navijače

VIDEO

Ogled Hajduka i Lokomotive na Poljudu nije pružio ništa čime bi opravdao status derbija drugoplasirane i trećeplasirane momčadi HNL-a. Nekoliko polušansi, par udaraca i nešto malo borbenosti nisu mogli zadovoljiti gotovo 10.000 gledatelja, koliko ih se okupilo na Poljudu. 

Još kad se tome doda da je više izglednih šansi za pobjedu imala Lokomotiva, nije ni čudo da su gledatelji ispratili igrače Hajduka zvižducima s terena. 

A zvižduci s tribina najteže su čini se pali Miji Caktašu, koji nije mogao otrpjeti kritike navijača na svoj račun. U prolazu prema svlačionici na pitanje novinara da prokomentira svoju igru samo je dobacio: 

- Poručite im da jedu govna. 

I da ne bi bilo zabune dodao: 

- Navijači.

Ovakva poruka navijačima nezapamćena je u novijoj povijesti Hajduka i nema sumnje kako je  Caktaševa budućnost u bijelom dresu vrlo upitna.

Lošu igru svoje momčadi na sebi svojstven način prokomentirao je i golman Hajduka Goran Blažević.

- Uvijek kad je neka fešta ili neka obljetnica naših navijača, mi uprskamo. Tako je bilo i večeras, jednostavno, kao da nismo dorasli pritisku – kazao je Blažević, koji je skinuo nekoliko opasnih šuteva najboljeg igrača susreta Andreja Kramarića. 

Kramarić nije dao izjavu nakon utakmice, opravdao se kaznom koju je prošloga puta na Poljudu zaradio od trenera jer je davao izjave. 

- Oprostite, ne smijem ništa reći – kazao je Kramarić.

Ivković se kasnije pravdao kako se izjave smiju davati a on je susret prokomentirao. 

- Prvo poluvrijeme bilo je nervozno, nije bilo igre, samo puno grešaka. Pred kraj poluvremena mi smo ušli u ritam i dominaciju. U drugom smo zadnjih pola sata igrali vrlo kvalitetno, kratkim pasovima, kontrama i polukontrama smo dominirali i ugrozili gol Hajduka i žao mi je što nismo pobijedili. No ni Hajduk zbog borbenosti i htijenja nije zaslužio izgubiti. Mogli smo i riskirati, ali ne možeš napasti Hajduka sa šest-sedam igrača, to bi bio preveliki rizik. 

Prekinuta serija pobjeda, niste dali gol Lokomotivi u zadnja četiri ogleda, a loše ste i igrali. 

- Promašili smo tri zicera, nismo igrali dobro, na razini prošlih utakmica. Reprezentacija nam je opet poremetila ritam i treninge, te kvalitetu forme kod pojedinih igrača. Nadam se da je ovo bila prolazna utakmica gdje nismo pokazali pravo lice. Poremetio nas je rani izlazak Vukovića zbog ozljede, kome je čini se pukla neka tetiva u nozi i morat će na operaciju. Hvala publici koja nas je podržavala, nadam se da ćemo zadržati drugo mjesto i osvojiti Kup – kazao je Krstičević, a na pitanje da prokomentira Caktaševe uvrede navijačima kazao: 

-  Ovaj Hajduk živi na rukama navijača. Pitanje je bi li dobili kredit, bi li igrali da nije njih. Ako je bilo tko što rekao protiv navijača, u koje nitko ne smije dirati  mora biti žestoko kažnjen. Nas drže navijači i treba ih poštivati jer su oni najzdravije tkivo Hajduka. Caktaš je igrao loše, nije se znao izvući iz grešaka, očito nije bio na razini igara. No nije on kriv što nije dobro igrao. 

Veličanstvena koreografija Torcide

Utakmica na Poljudu počela je minutom šutnje za žrtve Vukovara i Škabrnje, a već u drugoj minuti Torcida je izvela prekrasnu koreografiju popraćenu riječima 'Domovina lije slatke suze sreće, u krilo majke vratili se sinovi, slobodu im nitko oduzeti neće'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 177
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici koji se igra večeras od 19.30 sati. Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju
VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak
VARAŽDIN IZNENADIO

VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak

Sahiti i Diallo nisu bili u sastavu zbog odluke trenera Ivankovića. Varaždin je drugi put u povijesti pobijedio u Splitu, a prvi od 12.027 gledatelja Poljud su počeli napuštati u 80. minuti