Obavijesti

Sport

Komentari 41

Oba su pala: McGregor razbio Alvareza i osvojio novi naslov

Oba su pala: McGregor razbio Alvareza i osvojio novi naslov
9

McGregor je na spektakularnom eventu nokautirao Alvareza i nakon perolake kategorije osvojio i laku. Prvi put u povijesti jedan borac istovremeno drži naslove u dvije različite kategorije

VIDEO

Conor McGregor napravio je nešto što nikad nitko nije uspio u svijetu UFC-a. Nevjerojatni Irac u spektakularnom UFC 205 eventu u New Yorku nokautirao je prvaka Eddiea Alvareza nakon tri minute druge runde i postao prvak lake kategorije.

MMA: UFC 205-Tate vs Pennington MMA: UFC 205-Tate vs Pennington MMA: UFC 205-Tate vs Pennington
17
| Foto: Adam Hunger

Odvalit ću vam glavu

- Jesam li iznenađen? Apsolutno ne. Znam što mogu. Eddie je solidan borac, ali nije smio biti u ringu protiv mene. Morate imati nešto da biste se borili protiv mene, doseg, brze ruke, bilo što. Ako nemate, odvalit ću vam glavu - rekao je Irac nakon pobjede.

Pobjede koja je ušla u povijest UFC-a.

MMA: UFC 205-McGregor vs Alvarez

"Gdje mi je drugi pojas? Idite po njega!"

McGregor je u borbu ušao kao prvak perolake kategorije, a sad ima i naslov u lakoj što je prvi put u povijesti UFC-a da jedan borac istovremeno drži naslove u dvije različite kategorije. Naravno da je bilo puno boraca koji su se borili u obje kategorije, ima ih i danas, pokušavaju, ali baš da netko ovako dominira...

- Gdje je moj drugi pojas? Gdje je moj drugi jeb*** pojas?! - vikao je Irac dok je Alvarez još ležao i pokušavao shvatiti gdje se uopće nalazi. 

"The Notorius" je bio posebno nabrijan nakon meča.

Izgledao je kao da je spreman za još barem dvojicu. 

- Zašto se derao na mene? Mislio je da ja imam njegov drugi pojas i da ću mu ga donijeti. Pa nije to moj posao. Zato je vikao pa smo poslali nekoga iza pozornice da ode po pojas - otkrio je predsjednik UFC-a Dana White.

No u backstageu su našli samo pojas Tyrona Woodleya kojeg je Dana White zamolio da mu ga posudi kako bi smirio Irca.

Woodley nije bio presretan, ali da je pojas.

- Samo nam je posudio. Vratili smo mu - rekao je White.

Igra mačke i miša

Poigravao se Irac s njim, a gotovo cijela dvorana bila je za njega. U SAD-u je više od 36 milijuna Amerikanaca irskog podrijetla, a Irci čine više od 12 posto ukupnog broja stanovništa i McGregor je ubrzo shvatio da ima vojsku iza sebe.

Naravno, ludo je bilo i u Irskoj gdje se nije spavalo.

"Iz dubine srca ispričavam se jeb*** nikome!"

Krenuo je Conor žestoko od prve sekunde. Boksački superioroniji, poigravao se s Alvarezom kojeg je uzdrmao već nakon minute. Amerikanac je ustao nakon te ljevice, ali već je tada shvatio da nasuprot njega stoji bolji borac. 

McGregor je obranio Alvarezov pokušaj rušenja iz klinča i serijom sjajnih udaraca poslao je prvaka na pod gdje ga je završio i potvrdio da trenutno ne postoji veća MMA zvijezda. Potvrdio je to i nakon borbe ovom izjavom.

- Što ću sada napraviti? Pa valjda dobiti svoj drugi pojas. Gdje je?! Zašto ga već niste pripremili? - bio je Irac u elementu, a potom se "ispričao".

- Radio sam probleme UFC-u tijekom godine, izazivao sam tučnjave iza pozornice, počinjao svađe, vrijeđao borce i sve druge pa bih iskoristio ovu priliku da se iz dubine svog srca ispričam apsolutno jeb*** nikome!

Da, to je Conor McGregor. 

MMA: UFC 205-McGregor vs Alvarez MMA: UFC 205-McGregor vs Alvarez MMA: UFC 205-McGregor vs Alvarez MMA: UFC 205-McGregor vs Alvarez MMA: UFC 205-McGregor vs Alvarez
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'
RIJETKO POJAVLJIVANJE U JAVNOSTI

Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'

Davor Šuker, bivši hrvatski nogometni reprezentativac i predsjednik HNS-a, koji se rijetko pojavljuje u javnosti, bio je u utorak u Livnu, očevu rodnom kraju, gdje je posjetio stadion Zgona i oduševio se radom kluba