Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
80 komentara

Sin udara kao tata! Cro Cop je otkrio kako Ivan stasa u borca

Htio bih da bude znanstvenik, ali imat će podršku ako ga bude vuklo u sport. I imati najboljeg trenera na svijetu, govorio je Mirko o sinu Ivanu s kojim rado trenira. Jedan je video tako podijelio na društvenim mrežama

Foto: Mirko Filipović/Facebook
80 komentara

Mirko Filipović (45) obilježio je prvu godinu u mirovini nakon što je lani pretrpio moždani udar, ali nikako se nije umirio, i dalje drži zavidnu formu vježbajući u svojoj dvorani u naselju Borčec u podsljemenskoj zoni.

Nekad je nokautirao protivnike u borbama, a sad podučava mlađe kako će to oni učiniti. Među učenicima je godinama i njegov sin Ivan (17), a kako to izgleda na jednom treningu Cro Cop je otkrio u videu na društvenim mrežama.

Tata i sin vježbali su high kick, Mirkov zaštitni znak kojim je nekoliko puta završavao mečeve. Nekoliko udaraca stariji pa mlađi Filipović. Razlike, na prvu, i nema.

POGLEDAJTE VIDEO:

Osim Ivana, Mirko je sa suprugom Klaudijom (43) dobio i sina Filipa (9).

- Smatram da sam korektan otac, brinem za svoju djecu i puno radim s njima. Želim da imaju izniman kućni odgoj. Mislim da sam kao otac relativno strog, ne dopuštam klincima da se bacaju po podu. Kad vam oni pruže ruku, a Ivan pogotovo, pogledat će vam u oči i reći "Dobar dan, ja sam Ivan" - rekao je Mirko o sinovima u jednome od ranijih intervjua.

- Volio bih da se okrene znanstvenoj karijeri, da završi fakultet i bude visokoobrazovan čovjek, ali imat će moju podršku ako ga srce bude vuklo u sport. Ako ništa, imat će najboljeg trenera na svijetu. Iako je to upitno, otac i sin u trenerskoj kombinaciji nije najsretnije riješenje. Mislim da bi mi srce puklo da on uđe u neku borbu, da ga netko pogodi i padne - dodao je.

Tko zna, možda će baš Ivan nastaviti obiteljsku crtu i sam krenuti u svijet mješovitog borilačkog sporta.

nije krv voda..

Objavljuje Mirko Filipović u Srijeda, 7. lipnja 2017.
Naši partneri pišu
Message