Obavijesti

Sport

Komentari 139

Objavili cijene ulaznica: Od 160 do 360 € za Brazil - Hrvatska!

Najskuplja je prva utakmica kojom otvaramo SP protiv Brazila. Cijene su podijeljene na tri kategorije. Treća je 160 eura, druga 240 eura, a prva kategorija čak 360 eura!

VIDEO

Hrvatska otvara Mundijal sljedeće godine spektakularnom utakmicom protiv domaćina, Brazila, u Sao Paulu. Tako su odlučile kuglice, a Hrvatska je u skupini A zajedno s Brazilcima, Kameruncima i Meksikancima.

Hrvatski nogometni savez na službenim stranicama objavio je cijene ulaznica i raspored odigravanja susreta hrvatske nogometne reprezentacije na SP-u. HNS ima pravo na osam posto kapaciteta stadiona za svaku utakmicu, a navijači kupuju karte od 8. prosinca 2013. godine do 7. veljače 2014. godine na internetu. 

Detalji će biti objavljeni na službenim stranicama SP-a.

Kako Hrvatska ima čast otvaranja Mundijala protiv Brazila, svi navijači koji to požele vidjeti uživo morat će malo dublje zavući ruku u džep. Ulaznice za tu utakmicu podijeljene su u tri kategorije, one najjeftinije su 160 eura, druga kategorija je 240 eura, a ona najskuplja, prva kategorija je 360 eura!

Paket za tri utakmice - 680 eura!

Navijači će moći kupiti i pakete ulaznica koji uključuju od 3 do 7 karata za utakmice hrvatske reprezentacije. Primjerice, paket za utakmice u skupini ide od 320 eura za treću kategoriju, 480 eura je za drugu, a 680 eura za prvu kategoriju. 

Redoslijed prijava navijača neće imati utjecaj na određivanje prava na kupnju. Tako je svejedno prijavite li se 8. prosinca ili zadnji dan prijave, 7. veljače 2014. godine. Ako potražnja nadmaši broj ulaznica na koje HNS ima pravo, Fifa će putem ždrijeba odlučiti koji će navijači dobiti karte...

Cijene ulaznica:

12. lipanj, 22:00, Sao Paulo: Brazil - Hrvatska

  • Kategorija 1 - 360 €
  • Kategorija 2 - 240 €
  • Kategorija 3 - 160 €

18./19. lipanj, 00:00, Manaus: Kamerun - Hrvatska

  • Kategorija 1 - 127 €
  • Kategorija 2 - 98 €
  • Kategorija 3 - 65 €

23. lipanj, 22:00, Recife: Hrvatska - Meksiko:

  • Kategorija 1 - 127 €
  • Kategorija 2 - 98 €
  • Kategorija 3 - 65 €
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 139
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...