Obavijesti

Sport

Komentari 56

Objavili su komunikaciju sudaca na El Clasicu: 'Ne vidi se, ni tu, ni tu... Nema dokaza da je ušla'

Objavili su komunikaciju sudaca na El Clasicu: 'Ne vidi se, ni tu, ni tu... Nema dokaza da je ušla'

Nema gol-tehnologije, ponavljao je glavni sudac igračima Reala i Barcelone kod provjere mogućeg gola Yamala kod 1-0 za domaće. Nije bilo jasno je li lopta prešla liniju. U VAR sobi nisu mogli naći pravi kadar

VIDEO

Za razliku od HNL-a, gdje je komunikacija glavnog suca s VAR sobom s dijela utakmica neovlašteno izašla u javnost, vodstvo španjolske La Lige to radi bez odgode i transparentno, što planiraju i u HNS-u u budućnosti, kako bi se izbjegli bilo kakva nagađanja da suci nekom pogoduju. Tako je na društvenim mrežama objavljena komunikacija Cesara Sota Grada s El Clásica u kojem je Real Madrid pobijedio Barcelonu 3-2 i praktički potvrdio naslov prvaka.

POGLEDAJTE SAŽETAK:

Najviše je spora bilo oko situacije iz 28. minute kad je domaći golman Andrij Lunin negdje oko gol-linije izbio udarac Laminea Yamala. Soto Grado zaustavio je igru i krenula je provjera s kolegama iz VAR sobe. Ovako je izgledao razgovor:

Soto Grado: "Je...te, j...te. Po meni nije ušla."

VAR: "Provjerit ćemo, Césare, pričekaj malo, ne daj da izvedu korner."

Soto Grado (igračima): "Provjerit ćemo. Ne, nema gol-tehnologije. Čekamo, čekamo VAR. Možda je to bio gol. Pregledavamo. Ne, nema gol-tehnologije."

VAR: "Sergio, zaustavi na točki kontakta s Luninovim rukavicama, kad krene izlaziti. Pričekaj sekundu, gledamo iz svih smjerova jer nemamo pravi kut."

Soto Grado: "Čekamo. Ne znamo."

LaLiga - Real Madrid v FC Barcelona

VAR: "Zaustavljen je kadar, prekriva je Luninovo tijelo, u redu? Čekaj malo. Još uvijek tražimo dokaze. 360. Ovaj kadar mi ne odgovara, ni ovaj, ni ovaj ne valja, ni ovaj, ni ovaj, ni ovaj..."

Soto Grado: "Ne žuri nam se, to je vrlo važna odluka, ne žuri nam se, dajte sve kamere."

VAR: "Nemamo više. Potvrđujemo da više nema kamera, zar ne?"

Soto Grado: "Ne žuri nam se. Najbolje je čekati. Moramo čekati."

VAR: "Césare, nastavit ćemo s udarcem iz kuta, nemamo nikakvih dokaza da je lopta ušla, zato nastavljamo s udarcem iz kuta. Nemamo dokaza da je lopta ušla. Udarac iz kuta."

POGLEDAJTE VIDEO:

Zbog nepriznatog gola iz Barcelone su najavili kako će razmisliti o tužbi na konačan rezultat utakmice i tražiti njeno ponavljanje. Šest kola prije kraja prvenstva Real ima velikih 11 bodova prednosti pred najvećim rivalom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 56
VIDEO

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka
POČIVALA U MIRU

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka

Sergej Jakirović uoči supervažne utakmice protiv Rijeke izgubio je majku Jelenu, doznaju 24sata. Njen će sprovod biti u utorak u Metkoviću kako bi se maksimalno mogao posvetiti utakmici na Rujevici

Čudo i spektakl u Ligi prvaka: Duvnjaka i Kiel svi su otpisali, a oni su napravili nemoguće!
NIKAD NE OTPISUJ NIJEMCE

Čudo i spektakl u Ligi prvaka: Duvnjaka i Kiel svi su otpisali, a oni su napravili nemoguće!

Prije tjedan dana Montpellier je potukao Kiel s 39-30, mnogi su ga otpisali unaprijed, ali takvo što se ne radi protiv Real Madrida u nogometu i Kiela u rukometu. I Montpellier je dobio lekciju, dok je Karabatić odigrao zadnju europsku utakmicu
Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga
SKROMNA OBITELJ

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga

I kada je u pitanju odgoj sinova Maximiliana (18) i Vincenta (16), Ibrahimović ih je učinio poniznima i skromnima, nije im od početka pružao luksuz