Obavijesti

Sport

Komentari 2

'Obrane, budite na oprezu, stigao je Maestro Modrić'

'Obrane, budite na oprezu, stigao je Maestro Modrić'
1

Samo je Kaka bolji od Luke, njega je teško čak i faulirati, hvalio je Modrića Englezima Slaven Bilić, a komplimente mu je dijelio i Niko Kranjčar

VIDEO

Doveli smo Modrića prije Eura jer smo znali da će mu nakon turnira cijena itekako narasti. Očekujemo puno od njega, rekao je menadžer Tottenhama Juande Ramos u tekstu kojim Daily Mail predstavlja novog dirigenta igre Spursa.
"Za razliku od neizvjesnosti tko će igrati u napadu Tottenhama, nema nikakvih dvojbi tko će biti glavni čovjek veznoga reda - Maesto Luka Modrić", piše ugledni otočki list.
Daily Mail kaže i kako je je sportski direktor Spursa Damien Comolli bio 'glavni i odgovorni' u poslu kojim je Luka "po prvi puta u svojoj karijeri zaigrao u klubu koji nije s Balkana". Velika je to pobjeda kluba iz istočnog Londona, budući da je Luku želio i gradski rival, bogati i moćni Chelsea.
- Samo je Kaka bolji od Modrića! - rekao je Englezima hrvatski izbornik Slaven Bilić, pa odmah i dodao:
- Njega je teško čak i faulirati.
Bilić o engleskom nogometu zna sve. Igrao je tamo nekoliko godina, a i danas je, kao promatrač, često na utakmicama Premier lige. Sve zna, sve prati...
- Tottenham je savršen za Luku. Puno bolji nego, primjerice, Chelsea. Oni su mogli dovesti njega, Messija i Robinha, pa bi Luka možda i završio na klupi - misli izbornik.
Englezi su bili pomalo skeptični kada je plavokosi momak iz Hrvatske u travnju došao u London na liječnički pregled i potpis ugovora. Iako su ga gledali i na Wembleyju, iako se o Luki u nogometnoj Europi već odavno zna jako puno. No sve su dileme nestale nakon što je Modrić zabio penal Austrijancima. Impresionirala ih je mirnoća jednog 23-godišnjaka u tim trenucima.
- Naravno da je bio miran. Bez ikakvog problema je zabio važan penal. Vidjet ćete vi puno toga dobroga od njega već ove sezone. Ima baš sve što je potrebno za uspjeh - hvali svog suigrača iz reprezentacije već renomirani premierligaš Niko Kranjčar.
Veznjak Portsmoutha zna što je potrebno za uspjeh na Otoku. Njemu je prva sezona 'otišla' na prilagodbu, ali sam kaže da misli da Luki neće trebati dugo da zaigra kako zna.
- Naravno, trebat će mu malo sreće. No odigra li nekoliko dobrih utakmica na početku, ima sve preduvjete da bude sjajan - rekao je Niko, pa dao još jedan u nizu velikih komplimenata donedavnom kapetanu zagrebačkog Dinama.
- Uvjeren sam da će Modrić nastaviti dokazivati ono što već neko vrijeme dokazuje Cesc Fabregas, da fizička snaga nije presudna. I o Cescu su pričali da nije dovoljno visok i snažan za ovu ligu. No Luka 'vlada' svakom utakmicom, izvrstan je igrač.
U priči o Luki nisu Englezi zaobišli ni tragično ispadanje od Turske. Pa tako ni spomenuti da je Modrić promašio penal.
- Luka je igrao fenomenalno i sigurno nije zaslužio promašiti taj penal. Tijekom cijelog turnira bio je maestralan - rekao je izbornik.
- Sretan sam i ponosan što sam u Tottenhamu. Sretan sam i što me trener toliko želio, to je jako važno. Želim dokazati da imam kvalitetu za Premier ligu i pomoći klubu da napravi velike rezultate. Nije bilo lako otići iz Zagreba, ali želio sam novi izazov - rekao je Luka za Daily Mail.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka
POČIVALA U MIRU

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka

Sergej Jakirović uoči supervažne utakmice protiv Rijeke izgubio je majku Jelenu, doznaju 24sata. Njen će sprovod biti u utorak u Metkoviću kako bi se maksimalno mogao posvetiti utakmici na Rujevici

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga
SKROMNA OBITELJ

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga

I kada je u pitanju odgoj sinova Maximiliana (18) i Vincenta (16), Ibrahimović ih je učinio poniznima i skromnima, nije im od početka pružao luksuz
Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'
EMOTIVNA OBJAVA

Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'

Treneru Dinama preminula je majka, a iz kluba su se oglasili emotivnom objavom pjesme koju često pjevaju Bad Blue Boysi i tako pružili podršku