Obavijesti

Sport

Komentari 1

Obranović se vratio u Zagreb: Bit ćemo neugodni za svakoga

Rukometaš Sandro Obranović (28) potpisao je jednogodišnji ugovor s PPD Zagrebom čiji je član bio od 2013. do 2016. godine, objavio je u utorak zagrebački rukometni klub na službenim stranicama.

Nakon toga je Obranović pet godina proveo u inozemstvu, igrao je u Szegedu, Chamberyu te posljednje tri godine u Brestu.

- Zaista mi je drago što se vraćam u klub u kojem sam proveo jako lijepe godine. Zadnjih nekoliko mjeseci sam vidio da Zagreb slaže jednu jako dobru momčad za sljedeću sezonu za koju sam siguran da će svima biti jako neugodan protivnik. Ja ću dati sve od sebe da pomognem svojim suigračima i stručnom stožeru. Većinu igrača znam, kao i trenera jer sam s njim surađivao u Chamberyu. Ovaj Zagreb koji se slaže sa iduću sezonu je lijep spoj iskusnih igrača i mladosti, zapravo nešto slično kao kad sam ja bio u Zagrebu prije pet godina. Nadam se da ćemo svi zajedno napraviti dobre rezultate i ispuniti dogovorene ciljeve. Iskreno jedva čekam da počne sljedeća sezona - izjavio je na potpisivanju Obranović.

Obranović se vratio u Zagreb: Bit ćemo neugodni za svakoga
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 1
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu